2777
2789

هفته گذشته منو شوهرم سر یه مسئله ای با هم دعوامون شد و مقصر شوهرم بود ما طبقه بالا خوانوده شوهرم هستیم دعوا بین منو شوهرم بود ربطی به اونا نداشت من نمی‌خواستم قهر بیام و خانواده همسرم متوجه دعوامون بشن ولی خوب همسرم خیلی عصبیه و زود عصبانی میشه من خیلی از دستش ناراحت بودم بهش گفتم دیگه نمی‌خوام ببینمت و نمی‌خوام باهات زندگی کنم چون خیلی کوتاه اومدم که خوب بشه ولی بی فایده بود و اون هیچوقت نخواست خوب بشه اون گفت الان به داداشت زنگ میزنم بیاد تکلیفم رو با تو روشن کنه (پدرم فوت شده) منم گفتم لازم نکرده گفت پس جم کن ببرمت خونه مادرت منم جم کردم بعد از چند لحظه مادرش کار داشت اومد طبقه بالا بعدشم خواهرش اومد من وقتی متوجه اونا شدم رفتم تو اتاق چون نمی‌خواستم اونا چیزی بدونن ولی شوهرم داد زد بهم گفت سگ کثیف دیگه نمیخوامت من خیلی بهم برخورد که جلوی اونا تا این حد منو خورد کرد دیگه منم نموندم و اومدم خونه مادرم خونه مادرم یه شهر دیگس بهش گفتم جلوی اونا باهام اینجوری رفتار کردی و اونا حرفا رو زدی من دیگه محاله برگردم گفتم کسی رو نبینم این دوروبرا که گفت باشه من اصلا نمیخوامت الان ۹روز از قهرمون گذشته و ازم خبری نگرفتن نه خودش نه خانوادش من برام مهم نیست چون اگرم بیاد بر نمیگردم به خانوادمم گفتم که بر نمیگردم چون واقعا از چشمم افتاده و دیگه نمی‌خوام باهاش زندگی کنم کسی بوده با وجود این بی احترامی ها راحت جدا شده باشه حاضرم هیچی ازش نگیرم ولی دیگه باهاش زندگی نکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم ۳ ماه بود ازدواج کرده بودم تو دعوا برگشت گفت ایشالله بمیری راحت بشم دو بار گفت این کلمه رو بهم گفت حیون 

یه بارم تو دعوا گفت گمشو ببرمت خونه بابات ۵ ماهه ازدواج کردم من چی بگم 

همه چی از همین بی احترامیا شروع میشهکم کم خانوادش هم اجازه توهین به خودشون میدنما خداروشکر قهر نداشت ...

منم نمی‌خواستم قهر بیام یا خانواده ها بدونن چون هر بار باهاش دعوا کردم رفتم. تو اتاق ولی اون شب اون رفتار جلو خواهر و مادرش کرد دیگه نتونستم بمونم

2810