2777
2789

۲ ساله عقدم ۵ ماهه خونه خودمونیم 

ی مبلغی میزنه گاهی مثلا ماهی ۲ یا ۳ ولی کم میاد گاهی لازم دارم اصلا روم نمیشه مجبورم از دوستم یا مامانم بگیرم گاهی تا حالا هر موقع خودش زد برگردونم ب طرف ک بازم اونماه خالی میشم🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

والله منم روم نمیشه با وجود اینکه ۱۸ ۱۹ ساله ازدواج کردیم 

پول کارتم تموم بشه هیچی بهش نمی گم فقط کارت خودش رو برمیدارم 

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

من همون اول تو خواستگاری بهش گفتم که من چون آدم خجالتی ای هستم ، همسرم خودش باید پول بزنه برام, بابامم وقتی مجرد بودم هفتگی میزد

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
بنظرم نباید باهاش اینجوری باشی، مردا گاهی نیازها باید بهشون گوشزد بشهخیلی رک بهش بگو بیشتر از این ها ...

خودم حس میکنم گاهی میخواد بیشتر بزنه ولی نداره چون درآمدش بد نیس ولی داره خونه میسازه 

ولی گاهی ی خرجایی میکنه ک میمونم واقعا ک بالاخره داره یا نه؟

اخه من کارت خودشم بر نمیدارم😂

آخه منم از شوخی گفتم عزیزم وگرنه راحت بهش میگم  

تمرین کن گلم رو نمیخواد که

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

عادتش نده به خرج کم

نمی گم ولخرج باش یا درکش نکن ولی به اندازه نیازت خرج کن گلم 

2810