2777
2789
عنوان

چکار کنیم کاریزماتیک بشم

290 بازدید | 21 پست

دعا یا ذکری هست بقیه جذبم بشن؟😂

مثلا دیدی یکی قیافش هم معمولیه با هیکل معمولی ولی خیلی کاریزماتیکه

یه وقتایی جوابتون رو ممکن هستش ندم دلیلشم اینه با دلقکا نمیتونم بحث کنم.لطفا پیک می ها،اتنشن سیکرا،مرد ستیز و زن ستیز ها(×۲)عقب مونده های سنتی و مدافعان کودک همسر و کودک مادری ریپ نزنن چون زبونم نیش دار هستش چیزی میگم ناراحت میشید

لایک لایک 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بقیه اش رفتار و اخلاقه ربطی به کاریزماتیک بودن نداره !

همین اخلاق ادم رو کاریزماتیک میکنه دیگه

ولی یه جورایی ذاتیه نمیشه تلاش کرد بدستش اورد انگار

یه وقتایی جوابتون رو ممکن هستش ندم دلیلشم اینه با دلقکا نمیتونم بحث کنم.لطفا پیک می ها،اتنشن سیکرا،مرد ستیز و زن ستیز ها(×۲)عقب مونده های سنتی و مدافعان کودک همسر و کودک مادری ریپ نزنن چون زبونم نیش دار هستش چیزی میگم ناراحت میشید
این درونیه اگه خودت عاشق خودت باشی در دنیای بیرون از خودت هم همه عاشقت میشن و دوست دارن

من خیلی سعی کردم عاشق خودم بشم کتاب و مقاله هم خوندم

کاریزماتیک بودن ذاتیه 

بچه ها واقعا نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی واقعا هرجا میرم همه جذبم میشن و همیشه تو چشمم

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بیان خوب و خوش صحبت بودن

بیان خوبی ندارم

صدامم بده

فن بیانم ضعیفه

گاهی اوقات زبونمم میگیره تتپت میکنم

تو با پزوفایلت خوود خود جذابیتی لعنتی

😂😂😂😂😂 وایییی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
همین اخلاق ادم رو کاریزماتیک میکنه دیگهولی یه جورایی ذاتیه نمیشه تلاش کرد بدستش اورد انگار

اصلا ب نظره من ذاتی نیست 

اصلا مگه میشه همچین چیزی ذاتی بودن؟

هرچیزی با تلاش ب دست میاد 

2810