ی مبلغی میزنه گاهی مثلا ماهی ۲ یا ۳ ولی کم میاد گاهی لازم دارم اصلا روم نمیشه مجبورم از دوستم یا مامانم بگیرم گاهی تا حالا هر موقع خودش زد برگردونم ب طرف ک بازم اونماه خالی میشم🥲
نمیتونم حتی گاهی میگ پول داری؟ نیاز نداری نمیتونم بگم میخوام میگم ن مرسی🥲
مگه شاغلی که چنین سوالی میکنه حتی شاغلم باشی وظیفه شه که بهت پول بده ،چقدر زرنگه از عمد میگه چون میدونه کمرویی بهش نمیگی،باید خودش شعورش برسه بزنه حسابت یا نقد بزاره خونه یا کارت خودشو بده،داری اشتباه میکنی بهتره رویه تو عوض کنی چون تجربه نشون داده اگه دستت تو جیب شوهرت نباشه دست یکی دیگه میره،مثلا واسه من دست مادرشوهر شغالم بود
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی میمونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃
چه با استراتژیک😂یه روش مطمئن برای رسیدن به هدف😂 موفق باشی
ممنونم 😁
بسوزه پدر تجربه 🤣🤣🤣😅
تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی میمونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃