2777
2789

اگه اعتقاد نداری نخون.حدود ۳۰ سال پیش مامانم همه دکتری میره همه کار میکنه عمل نمونه برداری حتی از خارج امپول میخرن هرکاری ک اون زمان شده کرده ولی دکتر میگه بچه دار نمیشی چون تخمدانت تحلیل رفته و مثل نخ شده عکسشو نشون میده.۱ سال آخر دیگه حتی پریود هم نمیشده کلا حتی با امپول و....

بیماری مامانم هنوزم بعد ۳۰ سال تو پزشکی هیچ درمانی نداره و خوب نمیشه اسمش poi هست مثل اینکه تازگیا میخان با سلول بنیادین درمانش کنن دو سه ساله.

خلاصه همه براش نذر و دعا تا اینکه ی شب دل مامانم میشکنه و خاب حضرت زهرا (س) رو میبینه همراه با یه خانم چادری دیگه میان و حضرت زهرا (س) به مامانم میگه ی بچه سعید خوشبخت تو دلته.مامانم خابو فراموش میکنه چندروز بعد خالم به زور میگه چشمات شبیه حامله هاس میفرسته آزمایش میفهمن بارداره دکتر باور نمیکنه میگه معجزه شده بعدشم ک من بدنیا اومدم و مادرم تخمداناش سالم شد(ماشاءالله)

من خیلی نعمت ها دارم خداروشکر ماشاءالله

اما تو زندگیم خیلی سختی کشیدم فک نکنید سختی کوچیک منظورمه هااا سختی های عجیب غریب بزرگ منظورمه.ازونا که نصف یکیش کافیه چندنفرو از پا دربیاره

من خیلی به ایشون اعتقاد دارم چرا ب من گفتن سعید خوشبخت من که خیلی بدیختم😭

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

تو نظر کرده ای

اگه سختی هم کشیدی ظرفیتش رو بهت دادن...خودتو دست کم نگیر

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
عزیزم خوشبختی مادی منظور نبوده یعنی عاقبت بخیر میشی از نظر معنوی خوشبخت میشی

منم نگفتم مادی بدبختم.معنوی بدبختم سما نمیدونید تو زندگی چیا میکشم و کشیدم.کاش تمام مشکلات مادی و پولی بود

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

همه سختی میکشن

هرکسی ب اندازه ظرفش

اما لبالب وپر

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
عزیزم خوشبختی به دیدگاهت برمیگرده شایدم بایددیدگاهتوعوض کنی شایدم دراینده قراره اتفاقای خوب برات بیف ...

نه بابا چ دیدگاهی اصلا مشکلاتمو میگم بقیه شاخ درمیارن خیلی ها اصن نمیدونن چنین مشکلایی هم وجود داره خیلی بدبختم😭

2810