2777
2789

سر پیج و تقاطع چیکار باید کنم . سرعتم مثلا بین ۲۰ تا ۴۰ باشه مثلا دنده ۲ . بعد دارم میرسم سر پیج ‌. قبل از اینکه برسم باید با نیش ترمز سرعتمو بیارم پایین ؟ بعد خاموش نمیشه ماشین سرعت خیلی کم میشه ؟ اگه ترمزو خیلی فشار بدم یهو که کم شه سرعتم خاموش میشه ؟ گیج شدم کمک کنید 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیش ترمز بگیر در حدی که بتونی کنترل کنی ماشین رو نه در حدی که دیگی لاکپشتی بری که ماشین بخاد خاموش شه اگه دیگه سرعت خیلی اومد پایین و برای دنده فعلی مناسب نبود من یه دنده پایین تر میرم 

انقد امتحان کن تا دستت بیاد کم کم ماشین هم خاموش شد فدا سرت دوباره روشن کن یاد میگیری کم کم منم تازه یک ماهه گواهینامه گرفتم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
2805
آخه مربیم می‌گفت دنده ۲ . نیش ترمز کلاج نمیخاد

اره اوا نیش ترمز وقتی سرعتت خیلی اومد پایین دنده یک بعد کلاژو ول نکن خاموش نشه دور بزن

اگر با همون دنده دو خاموش میکنی نمیتونی سرعتو نگه داری کلا کلاژ بگیر

نیش ترمز بگیر در حدی که بتونی کنترل کنی ماشین رو نه در حدی که دیگی لاکپشتی بری که ماشین بخاد خاموش ش ...

آخه با بابام میرم تمرین یه سوتی میدم خیلی بزرگش می‌کنه خیلی راه دست برا گند زدن ندارم . دیدی بعضیا سر پیچ کلا وایمیسن چپ و راستو نگاه  میکنن خلوت شه برن ؟ اون موقع کلا ترمز کردن ؟ ینی اول کلاج بعد کلا ترمز کردن ؟ دیگه نیش ترمز نگرفتن که ؟ یعنی این نیش ترمز و ترمز آهسته رو نمیگیرم فرقشونو

اره اوا نیش ترمز وقتی سرعتت خیلی اومد پایین دنده یک بعد کلاژو ول نکن خاموش نشه دور بزناگر با همون دن ...

کلاج بگیرم اشکال نداره ؟ هم پام رو گاز هم رو گاز قفل نمیکنه مگه

آخه با بابام میرم تمرین یه سوتی میدم خیلی بزرگش می‌کنه خیلی راه دست برا گند زدن ندارم . دیدی بعضیا س ...

نیش ترمز برای یه وقتایی هست که مثلا سرعتت خیلی بالاست و یه پیچ جلوته فقط یه کم یه کوچولو پاتو رو ترمز میزاری تا از اون جاده پیچ پیچی رد بشی جوری که سرعتت یکم پایین تر بیاد و بتونی تو پیچ پیچی جاده ماشین رو کنترل کنی از دستت نره فرمونش تو بزرگراه ها منظورمه اما تو شهر که تو خیابون هستی وقتی میخای از سر پیچ وارد خیابون بعدی بشی حتما اولش باید کاملا متوقف بشی این ور اونورتو نگاه کنی بعد رد بشی بری خصوصا اگه از تو جاده فرعی بخای تو جاده اصلی بپیچی این بیشتر برای کوچه پس کوچه های تو شهر صدق می‌کنه البته اگه تو جاده اصلی تو شهر داری رانندگی می‌کنی و یکی از جاده فرعی خواست بیاد تو لاین تو که تو جاده اصلی هستی اینجا دیگه نباید توقف کنی چون تو توی جاده اصلی هستی حق تقدم عبور با توعه بعد اون شخصی که تو جاده فرعیه و کاملا متوقف شده می‌تونه بعد از تو که خیابون خلوت شد بیاد تو جاده اصلی دلیل اینکه ماشین ها برای پیچیدن تو کوچه یا خیابون دیگه متوقف میشن این سمت و اون سمت رو نگاه می‌کنند که ماشین نباشه هم همینه چون اونا تو جاده فرعی ان و میخان بپیچن تو جاده اصلی البته عقل حکم می‌کنه که آدم همیشه محتاط باشه چون راننده ناشی و دیوونه زیاد هست و ممکنه خلاف کنن و اون باعث اشتباه تو بشه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
نیش ترمز برای یه وقتایی هست که مثلا سرعتت خیلی بالاست و یه پیچ جلوته فقط یه کم یه کوچولو پاتو رو ترم ...

آها الان متوجه شدم ‌مرسی خیلی وقت گذاشتی . میتونم یهو نیش ترمز بگیرم مثلا دیر دیدم پیچو یا هر چی . زیاد نیش ترمز بگیرم که سریع سرعت پایین بیاد مشکلی پیش میاد ؟ 

آها الان متوجه شدم ‌مرسی خیلی وقت گذاشتی . میتونم یهو نیش ترمز بگیرم مثلا دیر دیدم پیچو یا هر چی . ز ...

اگه مثلا یه مانع یا دست انداز جلوت بود و اون مانع زیاد تیز نبود میتونی اگه سرعتت خیلی بالا نبود یه کوچولو نیش ترمز بگیری اما اگه اون مانع خیلی خیلی تیز بودوسرعتت هم بالا بود و نیاز داشت تو ماشین رو خیلی سرعتشو کم کنی اونجا دیگه باید اول کلاج بگیری بعد ترمز و بگذاری ماشین بره روی مانع همین که روی مانع رفت چون سرعت ماشین خیلی اومده پایین دیگه باید یکی دو دنده بسته به میزان سرعت و توقفت بری پایین تر چون اینکارواگه نکنی یا ماشین به مرور آسیب میبینه یا خراب میشه خاموش میشه مثلا تو داری با دنده چهار با سرعت صد و بیستا میای یهو تابلو مانع میبینی و اون مانع می‌دونی که خیلی تیزه و اگه با سرعت کم نیای رو مانع ماشین پرش می‌کنه اینجا دیگه کالج میگیری ترمز میگیری در حدی که می‌دونی ماشین رو مانع پرش نمیکنه روی مانع که رسیدی کلاج میگیری میای دنده دو بعد دوباره سرعت میگیری اگه مثلا داری با سرعت سی و پنج تا میری و یه مانع پهن میاد جلوت و می‌دونی تیز نیست و میشه با سرعت حدودا بالا هم از روش رد شد و ماشین پرش نمیکنه از روش میتونی فقط یه نیش ترمز بگیری از روش رد شی دیگه نیازی به کلاج و دنده عوض کردن و این چیزا نیست میشه همسرت متعادلی داشته باشی مثلا پانزده باشه و مانعی که جلوته پهن باشه و تیز نباشه اینجا هم دیگه نیازی به کلاج و ترمز و دنده نیست

برای این سوالت هم که گفتی زیاد نیشش ترمز بگیرم تا سرعت بیاد پایین هم گفتم مثلا اگه مانع جلوت بود و سرعتت هم زیاد بود  و تو دیر دیدیش مانع رو و برای اینکه زودی سرعتت بیاد پایین و مجبور میشی خیلی ترمز بگیری اینجا دیگه مجبوری همراه با ترمز کلاج هم بگیری در حدی که بدونی مانع اونقدر تیز نیست که با این سرعت ماشین پرش کنه وقتی رفتی روی مانع قبل اینکه از مانع بیای پایین دندتو باید بیاری پایین تر چون خیلی ترمز گرفتی و کلاج هم گرفتی همراه ترمز

اگه مثلا یه مانع یا دست انداز جلوت بود و اون مانع زیاد تیز نبود میتونی اگه سرعتت خیلی بالا نبود یه ک ...

چون اگه بخوای برای اینکه زودی سرعتت بیاد پایین و مانع رو دیر دیده باشی و سرعتت هم بالا باشه اگه فقط و فقط ترمز بگیری بله ماشین خاموش میشه و به مرور آسیب میبینه

چون اگه بخوای برای اینکه زودی سرعتت بیاد پایین و مانع رو دیر دیده باشی و سرعتت هم بالا باشه اگه فقط ...

ببین درست فهمیدم ؟ نیش ترمز میگیریم که سرعت بیاد پایین پیچو رد کنیم . چون سرعت کم شده احتمال اینکه ماشین خاموش شه هست . اینجا باید کلاچ بگیریم ؟ کلاچ خالی ینی پامون نه رو گاز باشه نه رو ترمز ؟ بعد اینطوری ماشین می‌ره جلو ؟

ببین درست فهمیدم ؟ نیش ترمز میگیریم که سرعت بیاد پایین پیچو رد کنیم . چون سرعت کم شده احتمال اینکه م ...

من منظورم از پیچ تو بزرگراه ها هست که جاده اصلی هست اونجا باید نیش ترمز بگیریم تا اون پیچ پیچی جاده رو بگذرونیم در حالی که سرعت ماشین یکم زیاده یکم نیش ترمز میگیریم تا سرعت پایین تر بیاد دیگه ربطی به کلاج نداره کلاج رو وقتی میگیریم که میخاییم خیلی پامون رو روی ترمز بزاریم اونجا باید کلاج هم بگیریم تا ماشین خاموش نشه در حالت نیش ترمز که نیازی به کلاج نیست و در اون حالت ماشین خاموش نمیشه چون فقط یه مقدار پا رو روی ترمز قرار دادیم فقط یه مقدار نه تا انتها نه تا جایی که ترمز بخوره به کف ماشین چون وقتی ترمز میخوره به کف ماشین دیگه باید کلاج هم بگیری اگه هم پات فقط رو کلاج باشه و ترمز نگیری که فایده نداره ماشین سرعت خودشو از دست نمیده

من منظورم از پیچ تو بزرگراه ها هست که جاده اصلی هست اونجا باید نیش ترمز بگیریم تا اون پیچ پیچی جاده ...

دیشب از محل کارم تا خونه بابام داد دستم . هزار بار سر پیج سر دور برگردون سر هر جا که بگی موقع نیش ترمز خاموش کردم صدا همه ماشینا دراومد بابام لج کرد که خودت باید یاد بگیری من نمیشینم . آبروم تو محل رفت . تا میام سرعتمو کم کنم که نمالم به جلویی ماشین خاموش میشه . دیگه زده شدم از روندن. خوشم نمیاد دیگه پشت فرمون بشینم حتی . 

دیشب از محل کارم تا خونه بابام داد دستم . هزار بار سر پیج سر دور برگردون سر هر جا که بگی موقع نیش تر ...

ایراد کارت اینه که فرق نیش ترمز با ترمز معمولی رو نمیدونی دلیل اینکه ماشین خاموش کرده اینه که نیش ترمز نگرفتی اون ترمزی که گرفتی برای توقف بوده یا کاهش زیاد سرعت بوده تو نیش ترمز اصلا نیازی به کلاج گرفتن نیست و اصلا نیازی نیست توقف کنی یا سرعت ماشین رو خیلی خیلی زیاد کم کنی نیش اسمش با خودشه یعنی یه کوچولو فقط یه کوچولو به حالت نوازش پاتو میزاری رو ترمز یعنی یه حالت نوازش گونه داره فک کن داری ترمز رو نوازش می‌کنی به اون میگن نیش ترمز اما ترمز معمولی که به خاطر توقف صورت میگیره تا با ماشین جلویی برخورد نکنی یا مثلا سرعتت بالاست میخای خیلی سرعتت کاهش پیدا کنه اون وقته که پاتو رو ترمز کامل فشار میدی همزمان باهاش کلاج میگیری باور کن اگه اینکارو کنی ماشین اصلا خاموش نمیشه اون ترمزی که تو گرفتی ماشین خاموش کرده نیش ترمز نبوده که خاموش کرده اون ترمز معمولی بوده که پاتو تا آخر رو ترمز فشار دادی و کلاج نگرفتی دلیل خاموش کردن ماشین همین بوده اگه پاتو نوازش گونه فشار می‌دادی رو ترمز اصلا خاموش نمی‌کرد و اینکه باید بدونی کجا باید نیش ترمز بگیری کجا باید ترمز معمولی بگیری اگه مثلا ماشین جلویی توقف کرده و حرکت نمیکنه و تو توی چراغ قرمز باشی و نیش ترمز بگیری قطعا میخوری به ماشین جلویی و اگه ترمز معمولی بگیری و کلاج نگیری قطعا ماشین خاموش میشه 

تکرار تمرین تکرار تمرین اگه پیشم بودی عملی نشونت میدادم 

اگه انقد با بابات سختته یاد بگیری با یه نفر که باهاش راحتی و می‌دونی رانندگی بلده و غر نمیزنه و دعوا نمیکنه برو یاد بگیر داداشی خواهری چیزی ببین خیلی ساده هست تو فقط باید بدونی فرق نیش ترمز با ترمز معمولی چیه تو این دوتا رو اشتباه میگیری باهم 

2810