2777
2789

منم چند وقته اومدم قهر از دست بچه ننگی شوهرم تاپیکم هست

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

شوهر که خوب باشه و تو رو بخواد از در بندازیش بیرون از پنجره میاد دنبالت تو خونه

پس کول خانواده شوهر ننداز 

خود شوهرت عاقل نیست 

کدوم خانواده شوهر خوب هست واسه ما بدتره 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
😔نمیدونم چکارکنم هیچ حرفامو باورنداره همش ب حرف خانوادش

دقیقا شوهر منم فقط میگه مامانم مامانم انگار من فقط کلفتم تو خونه انقد بهم تهمت زدن سپردمشون به خدا 

از خودش خواستم یجوری نجاتم بده چون دیگه نمیکشم

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
چن وقت اومدین خونه پدرتون

۱۰,۱۲روزی میشه

دقیقا شوهر منم فقط میگه مامانم مامانم انگار من فقط کلفتم تو خونه انقد بهم تهمت زدن سپردمشون به خدا ا ...

فکرکن اونقدربهشون روداده بهش میگن طلاقش بده!! بعدجاریم 4بارخیانت کرده اونو بااحترام نگه داشتن هی خدا عدالتتوشکر چرابایدمن اینطوری اون اونطوری

2810