2777
2789
عنوان

عکس لباس بچم بعدجدایی و دوری ازش توپروفایل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 51 پست
استارتر حق طلاقو کی گرفتی موقع ازدواج گرفتی یا بعدا ؟حق طلاق راحته باهاش جدا شی یا نه ؟ به نظرت مهری ...

نه بعدا گرفتم میخواستم جدابشم امدالتماس گفتم حق طلاق بده تابرگردم برگشتم ۴سال دیگه زندگی کردم ی بچه هم آوردم آدم نشد دیگه جداشدم باحق طلاق تو یک هفته جداشدم مثل آب خوردن فقط موقع جداشدن باحق طلاق حتماحتما بایدوکیل داشته باشی اصلا احتیاجی هم به شوهرت نیست حق طلاق با ۱۴سکه عالیه مهریه دیگه الان به هیچ دردی نمیخوره قانون عوض شده زندانی نداره سالی ی سکه مردا خیلی راحت شدن حق طلاق داشته باشی لااقل عوضی بودن راحت بدون التماس جدابشی 

عزیزم خیلیا ازدواج مجدد میکنن و به خاطر بچه با همسر قبلی ارتباط دارن الان خیلی عصبی هستی و کاملا هم ...

الان عکس بفرستم دو روز دیگه هوایی میشه میگه بیارببینمش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان عکس بفرستم دو روز دیگه هوایی میشه میگه بیارببینمش

الان نفرست 

بزار یه مدت که گذشت مثلا چند ماه بعد بفرست ولی اصلا قبول نکن ببینتش و ...

بگو نهایت کاری که میتونم بکنم اینه چند ماه یه بار برات عکس بفرستم تا بچتو ببینی و تمام 

نه بعدا گرفتم میخواستم جدابشم امدالتماس گفتم حق طلاق بده تابرگردم برگشتم ۴سال دیگه زندگی کردم ی بچه ...

اخ اخ گفتی من اینو به مامانم میگم میگه زشته هیچ کس قبول نمیکنه !

استارتر توروخدا احساسی نشو 

من خیلی احساسات کار دستم داده

کلا زنا اینطورن 

محکم و قوی باش به خاطر بچت 

بچت اگر پدرشو نبینه به نظرم خیلی بهتره از اینه که ببینه و ناراحت شه ... بزرگ شد درک کرد میتونی توضیح بدی بهش 

ولی از الان اسیب می بینه باز هر چی صلاحته 

امیدوارم هردوتون خوشبخت بشید 

2805
استاتر حس میکنم زیر سن سی سال هستی وخیلی تنهایی انگاری

اره من ۲۵سالمه دی ماه میرم تو۲۶سال تنهام هستم دیگه اخه  سنی ندارم که بخوام تنهایی تحمل کنم مامانمم فوت کرده انگاربیشتراحساس تنهایی دارم