2777
2789
عنوان

عکس لباس بچم بعدجدایی و دوری ازش توپروفایل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 51 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من ازمهریه ام گذشتم بخاطراینکه بچه رو نبینه ازاون زندگی آمدم بیرون که بچه ام کنار آدم معتادنباشه ...

از قبل ازدواج معتاد بود یا چی 

میخوام بگم اگر خیلی بچه شو دوست داشت نمیرفت سراغ مواد اونم شیشه اونم تو زمانه ای که کلی اطلاعات راجع بهش هست و میدونه توهم زاست !!!!

احساسی نشو توروخدا بیچاره بچه بدون پدر بزرگ شه بهتره پدرشو اینطور ببینه 

2805
چرا نباید بچشو ببینه؟؟؟حالا گیرم اعتیاد داشته باشه

اعتیادبه شیشه داره توهم میزنه بچه خودت بودمیزاشتی ببینه کسی که تو جیبش همیشه چاقومیزاره توهم داره یکی تعقیبش میکنه توهم داره پلیسادنبالش هستن هرلحظه امکان داره ازکانال کولربیان تو این آدم حق داره بچه ببینه  به نظرت چرا جداشدم؟بخاطراینکه بچه ام کنارهمچین آدم بیماری نباشه حالا بزارم بچه رو ببینه پس جداشدنم بیخودمیشه که اون حتی نفقه نمیده به بچه اش 

پس هنوز کامل طلاق نگرفتی

چرا کامل جداشدم ربطی نداره کسی که مهریه نمیگیره بعدجدایی هم میتونه اقدام کنه مگرتوافقی جداشده باشه من باحق طلاقی که داشتم جداشدم برای مهریه فعلا اقدام نکردم گفتم نمیخوام ولی هروقت بخوام میزارم اجرا فقط موقع طلاق گفتن ی مقداری مهریه بایدبخشیده بشه قانون اینه ۱۰۰تا سکه بخشیدم ۲۱۴تا هنوزدارم من که نمیخوام فقط ابزارتهدیدکه مزاحم نشه

اعتیادبه شیشه داره توهم میزنه بچه خودت بودمیزاشتی ببینه کسی که تو جیبش همیشه چاقومیزاره توهم داره یک ...

اگه اوضاعش خیلی داغونه نزار خود بچه رو ببینه ولی خب عکس براش بفرست 

بالاخره بچشو دوست داره حتما

چرا کامل جداشدم ربطی نداره کسی که مهریه نمیگیره بعدجدایی هم میتونه اقدام کنه مگرتوافقی جداشده باشه م ...

استارتر حق طلاقو کی گرفتی 

موقع ازدواج گرفتی یا بعدا ؟

حق طلاق راحته باهاش جدا شی یا نه ؟ 

به نظرت مهریه ۱۴ تا سکه با حق طلاق خوبه ؟ 

یک درصد فکر کن اصلا برای این گذاشته باشه که دلت رو نرم کنه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
اگه اوضاعش خیلی داغونه نزار خود بچه رو ببینه ولی خب عکس براش بفرست بالاخره بچشو دوست داره حتما

تاکی عکس بفرستم اخه شاید من ی روزی ازدواج کردم اونوقت چی همسرم نمیگه چراباشوهرسابقت درارتباطی عکس میدی بهش بلاخره بایدکناربیاد ی روز دو روز نیست که به قول دوستان اگه بچه اشو دوست داشت سمت شیشه نمیرفت اگه ترک هم نمیگرد لااقل ی چیزی مصرف میگرد توهم زانباش بتمرگیم سرزندگیمون نه بره سراغ خطرناک ترین ماده مخدرتو۱۱ ماه ۴باربردمش کمپ خوب بچه اشو دوست داشت بخاطره اش سالم میموند مگه بچه رو اونموقع نمیدید الان یادش آمده بچه داره 

تاکی عکس بفرستم اخه شاید من ی روزی ازدواج کردم اونوقت چی همسرم نمیگه چراباشوهرسابقت درارتباطی عکس می ...

عزیزم خیلیا ازدواج مجدد میکنن و به خاطر بچه با همسر قبلی ارتباط دارن 

الان خیلی عصبی هستی و کاملا هم حق داری 

ولی من بودم حداقل برای طرف هر چند وقت یه عکس می‌فرستادم از بچش ولی ارتباط اصلااا نمیگرفتم باهاش

نه من ازمهریه ام گذشتم بخاطراینکه بچه رو نبینه ازاون زندگی آمدم بیرون که بچه ام کنار آدم معتادنباشه ...

آره عزیزم بنظر منم اینکارو نکن .کلا چکش هم نکن .کاملا حذفش کن از زندگیتون 

2810