2777
2789

اعتیادبه شیشه داشت ۴۳روزجداشدم ازش بچه یکساله داریم قرارشد دیگه حتی نیاد بچه روبیینه تاپیکا هست بریدبخونید گفت یکی ازلباساشوبده یادگاری ببرم الان همون لباسشو پهن کرده کف اتاق عکس انداخته نوشته بارفتنت دیگه زندگی معنا ندارد😭😭😭به نظرتون ی عکس ازپسرم بفرستم براش ببینه دلم براش میسوزه بگم این آخرین عکس میفرستم بعدم بلاکش کنم دیگه😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

ن دیگه انقد احساسیش نکن 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
نه نکن.هوایی میشهچرا کلا قید بچه رو زده؟

اعتیادبه شیشه توهم مییاره برای بچه خطرناک من گفتم اگه میخوای مهریه ونفقه ندی بچه رو نبین میخواستم کلا اززندگیمون حذف بشه 

افرین ولش کن باید کناربیاددیگه اونم ازعمد اینکارو میکنه میخوادروان منوبهم بریزه

نگاه نکن به پروفایلهاش.. جنگ روانی میکنه.. اون فقط مواد رو دوست داره.  دلت نسوزه ادم بزرگه که باید مسوولیت رفتاراشو قبول کنه.تو و بچت هم به اتیش اون سوختین

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
تو بذاره هر یه مدت یه بار ببینه بهش بگو بخاطر این کوچولوت حداقل کمش کن زندگیت درست کن همه چیز دست خو ...

نه من ازمهریه ام گذشتم بخاطراینکه بچه رو نبینه ازاون زندگی آمدم بیرون که بچه ام کنار آدم معتادنباشه حالا بزارم بچه ببینه فقط دلم سوخت خواستم ی عکس بدم که دوستان گفتن نکن منم نمیکنم

2810