2777
2789
عنوان

ازدواج موقت ـ راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 55 پست
خانواده دختر مقصرن دیگه حالا که دخترشون میخواد بدنش دیگه الان پسره بلخشید کارشو بکنه ولش کنه بره چی

نمیشه مطمعن اینو گفت اینجور که دترشون بی عقله من حق رو به خانواده میدم لابد ی چیزی میبینن که میگن نه 

هر خانواده ای نه گفت که دختر نباید بره صیغه بشه 

خانواده خوشبختی بچشو میخواد 

منم همینو میگم، وقتی همه چیز پسر رو تایید کردید، چه دلیلی داره بخاطر ی خونه دخترشون رو بدبخت کنن....

تو این موارد هیچوقت اونی ک ما راهنمایی میکنیم نمیشه دختر خودتو عذاب نده اگ حرفاتو زدی و گوش نداده بیخیال شو خودتم خسته نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک ب شخصه اصلا با موقت موافق نیستم،طرف شوهر دائمش با چندتا بچه میبینی ول میکنه میره ،موقت ک دیگ اط ...

میگه من بهش اطمینان کامل دارم🤦🏻‍♀️

زبونم مو در اورد از بس بهش گفتم.... 

میگه ۱ سال عقد موقت میمونیم اومد اومد نیومد به گناه نیوفتم. 

(انگار همه چیزشو به گردن گرفته) 

من ک ب شخصه اصلا با موقت موافق نیستم،طرف شوهر دائمش با چندتا بچه میبینی ول میکنه میره ،موقت ک دیگ اط ...

اره والا همینو بگو... 

بنظرم تقصیر اصلی گردن خانواده دختره هستش، وقتی همه جوره تاییدش کردید چرا بخاطر ی خونه دوتا جوون رو میخواید الوده کنید... 

2805
عزیزدلم تو این موارد ضربه اصلی متوجه خانوم میشه چون هیچ حق و حقوقی نداره به نوعی فقط کلاه شرعیه وگرن ...

اره موافقم. 

منم بهش همه ی اینارو گفتم، گوشش بدهکار نیست که نیست. 

میگه پایه همه چیش هستم، بهتر از اینه به گناه بیوفتم

متولد 79 عجباشتباه پس از اشتباه در واقع تو زندگیش هورموناش براش تصمیم گرفتن

ازدواج اولش به زور خانواده اش بوده متاسفانه💔

صرفا بخاطر مادیات مجبورش کردن به ازدواج سنتی

اره موافقم. منم بهش همه ی اینارو گفتم، گوشش بدهکار نیست که نیست. میگه پایه همه چیش هستم، بهتر از این ...

پس بیخیال شو دختر خوب شما توصیه هاتو کردی اذیت نکن خودتو دیگه پای خودش

ما کلا تو فرهنگ وخانوادمون صیغه رو بدمیدونیم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

عزیزم فکر کنم خود دوستتم دنبال ازدواجه نباشه و نیاز جنسی و اینه واسش اولویت باشه. پس به نظرم کارش اشکالی نداره اگر خودش درست میدونه.  تو تذکرت رو بده و بیشتر دخالت نکن

نمیدونم والا کلا دخالت نکن زیاد ،ادم بده میشه،خودم تو شرایطش بودم،من موندم کلا ۳ سال از من بزرگتره خ ...

اره تصمیمم اینه دیگه ادامه ندم... 

چون بلاخره کار خودش رو میکنه من این وسط ادم بده نشم... 

2810