2777
2789
عنوان

ازدواج موقت ـ راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 56 پست
اخه تو اینجور مواقع واقعیت رو کامل نمیگن معلوم نیست علتش واقعا خونه باشه یا این گفته ی دختره استحتی ...

اره منطقی که هس ولی دخترشون ماشالا فعاله ادم باید اینجور مواقع بده اگه تنها دلیل همین باشه بقیه چیزا اوکی‌باشه

ازدواج اولش به زور خانواده اش بوده متاسفانه💔صرفا بخاطر مادیات مجبورش کردن به ازدواج سنتی

چی بگم!

کسی واقعا نخواد زور کردن معنی نمیده 

ولی مقصر هر کی که بوده الان دیگه باید با چشم باز انتخاب کنه 

بازم داره اشتباه میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم میگم🤦🏻‍♀️گوشش بدهکار نیست... موندم بازم بهش بگم یا خودمو آدم بده نکنم...

یک سال پسره هر کاری دلش بخواد میکنه و بعد تموم.چون الان شرط گذاشتن ب ای ازدواج ولی برای صیغه که شرط نذاشته ،نیازش که رفع شد ،دختره هم براش تموم میشه.

خب اونک دیگ الان اجازه پدرو لازم نداره،بجای موقت دائم عقد کنه

انگار اطمینان داره که پسره سال بعد حل میکنه موضوع رو.... 

ولی خب عقد دایم که بدتره... 

بازم موقت میشه راحت تمومش کرد، عقد دایم.... 

2805

ازدواج اولش عبرتش نشد؟؟ 

نمیتونه خودشو نگه داره؟ 

عرضه نداره جلو خودشو بگیره ؟. 

این ادم خوشبخت نمیشه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
حق دارن خونه بخوان ولی ماشالا دخترشون خیلی فعاله دیگه ادم مجبوره بده بره

🤣🤦🏻‍♀️بابا حیوونکی چیکار کرده که میگید فعاله... 

بعد همسر سابقش اولین پسریه که اومده تو زندگیش

تو این موارد هیچوقت اونی ک ما راهنمایی میکنیم نمیشه دختر خودتو عذاب نده اگ حرفاتو زدی و گوش نداده بی ...

مامانمم همینو میگه، میگه اخرش اون کار خودشو میکنه و تو میشی ادم بده

🤦🏻‍♀️میدونم، راهنمایی کنید چطور قانعش کنم... مشاوره های قبل ازدواجم رفتن همه چیزشون اوکیه فقط خانو ...

خوب عقد کنند /تا خونه نگرفت ازدواج نکنن

یا یه بزرگتر با پدر و مادرش حرف بزنه

شاید پسره خوب نیست خانواده اش سنگ اندازی میکنند

شغلش چیه اصلا در آینده میتونه خونه بخره

اره بابا، الانم پول رهن ی خونه خوب رو داره تو یک منطقه خوب، ولی خانواده دوستم زیادی مادی گران. 

انصافا هم پسره اقاست، مشاوره قبل ازدواجم رفتن همه چیزشون خوبه، خانواده دختره هم از هر نظر تاییدش کردن، مسئله فقط خونست. 

که من اصلا بهشون حق نمیدم، کدوم جوونی الان خودش از خودش خونه داره؟؟ 

اره بابا، الانم پول رهن ی خونه خوب رو داره تو یک منطقه خوب، ولی خانواده دوستم زیادی مادی گران. انصاف ...

خب دیگه ایشالا در آینده خونه میخرن

شوهر من داره😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

2810