2777
2789
عنوان

ازدواج موقت ـ راهنمایی

683 بازدید | 55 پست

بچه ها من ی دوستی دارم(رفاقتمون برمیگرده به زمان راهنمایی یعنی نزدیک ۱٠سال) 

چندسال پیش جدا شده(عقد بود به هم خورد ولی اسمشون تو شناسنامه همدیگه هستش) 

دوستم با ی اقایی در ارتباط بودن حدودا فکر کنم ۲ ساله(اونطوری که به من گفته) 

الان خانم تصمیم گرفته برن و باهم عقد موقت کنن تا شرایطشون اوکی شه واسه ازدواج دایم

بهش هی میگم اینکار رو انجام نده واسه خودت خوب نیست(میگه نیاز جنسی داره خفم میکنه و از ته دل همدیگرو میخوایم و.....)  دلیل هایی میاره که از نظر خودش اوکیه. 

خانواده هاهم در جریان رابطشون هستن(خواستگاری رفتن و چون پسره توان خرید خونه نداره، خانواده دختره گفتن بره وقنی بیاد که به اسم خودش خونه داشته باشه) 

احساس می کنم اینکه کار خودش رو میکنه این وسط من بد نشم، ولی نمیخوام بعدا بگه تو نگفتی و منو راهنمایی نکردی. 

نظر شما چیه راجع به عقد موقت؟! بهش با زبون دیگه ای راهنمایی بدم یا خودمو قاطی نکنم؟ 

(دوستم متولد۷۹ هستش پسرم فکر کنم ۷۶)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

پشت گوشش رو دیده عقد دائم با این پسرو دیده 

عمراً بگیرتش 

اشتباااااه

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 و غَم کشیدن کار هر نقاش نیست💔

عزیزدلم تو این موارد ضربه اصلی متوجه خانوم میشه چون هیچ حق و حقوقی نداره به نوعی فقط کلاه شرعیه وگرنه از نظر فایده برای زن هیچ فرقی با ازدواج سفید نداره چون مهریه ی زیادی م نداره اینکار بخاطر اینکه فکر می کنم همون موقع باید مهریه ش رو بپردازه

صیغه کنه اون دیگه دائم نمیکنه

🤦🏻‍♀️میدونم، راهنمایی کنید چطور قانعش کنم... 

مشاوره های قبل ازدواجم رفتن همه چیزشون اوکیه فقط خانواده دختره سنگ اندازی میکنن، عملا دارن دخترشون رو بدبخت میکنن بخاطر ی خونه

خانواده دختر مقصرن دیگه حالا که دخترشون میخواد بدنش دیگه الان پسره بلخشید کارشو بکنه ولش کنه بره چی

منم همینو میگم، وقتی همه چیز پسر رو تایید کردید، چه دلیلی داره بخاطر ی خونه دخترشون رو بدبخت کنن.... 

🤦🏻‍♀️میدونم، راهنمایی کنید چطور قانعش کنم... مشاوره های قبل ازدواجم رفتن همه چیزشون اوکیه فقط خانو ...

نمیدونم والا کلا دخالت نکن زیاد ،ادم بده میشه،

خودم تو شرایطش بودم،

من موندم کلا ۳ سال از من بزرگتره 

خودش حس بد نمیگیره ،فردا پس فردا این نگرفتش یباررعقد بوده طلاق گرفته یبارم صیغه بوده😑😑😑😑

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
2810