2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 323307 بازدید | 912 پست
اسی گفت صدای بوسشون میاد به خاطرِ این بود که چجوری روشون میشه جلو شوهرِ اسی از حسودی نبود.تو که خودت ...

اخه از بحث میخان بگن همه دروغ میگن و حسودی و مثلا اینا زرنگن من بدم میاد تو خونه من باهم میرن حموم یا عین بیشعورا لنگر انداختن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم دوستش اینهمه چتر شده خونشون بادزدی فرقی نمیکنه

خب نمیشه گفت دزدی هستش

رفته اونجا

اتاق در اختیارشه

بهترین صبحانه و ناهار و شام هم سرویس میدن

خب الانم که عقدن و فقط یه جایی میخوان که بق بقو بق بقو کنن که اونم مهیا هستش

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
تایپکم فقط این نبود ادامشو توضیح دادم الانم خوابن تا ۱۱

باشه عزیزم عنوان تاپیک چیز دیگه ثابت کرد منظورتو درست نرسوندی .ازاولم گفتم من جای تو بودم همون روز سوم بیرونشون میکردم 

خب نمیشه گفت دزدی هستشرفته اونجااتاق در اختیارشهبهترین صبحانه و ناهار و شام هم سرویس میدنخب الانم که ...

استارتر راضی نیست اونام بزور اومدن .اتاقی که داخلش میخوابن حالت غصبی داره .اونام سواری گرفتن .۳ تومنم میخوان 

لایک نکنید .توروخدا 
افرین جنس شناس اگ باورت اینه میتونی توی تایپک نمونی

دقیقا باورم اینه من فقط اظهار نظر کردم بعدش ریپ زدن مجبور شدم جواب بدن .فقط یک نصیحت خواهرانه تا آین تاپیکت متوجه شدم یک پسر ۴ساله دارم انشاله پسرت بزرگ میشه قراره سرو سامون بگیره برات عروس بیاره .این حسو از خودت دور کن  نکه اون موقع هم اذیت میشی به روابط عروس وپسرت ....... 

2810