سلام بچه ها خیلی عصبیم بهم بگید حق دارم یا ن برام یه هفتس مهمون اومده دختره اینقد پروعه میگه من و شوهرم اتاق جدا میخایم(عقدن و هنوز عروسی نکردن) فامیلمون نیستن و از دوستانن هستین بگم بقیشو
این سومین کاربری من هستش دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ینی چی عقدن درک کنید؟اگه واقعا نمیتونن یه شب نیازشون رو خفه کنن برا چی یه هفته میان میمونن خونه غریب ...
اینکه یک هفته موندن بار چندمه واقعا چتر بی فرهنگ هستن .ولی میبینید دقیقا حرف من درسته مسئله تخت خواب حریم خصوصی موندن نیست فقط مسئله اون رابطه هست آخه چرا واقعا .بهتره بحث نکنیم چون فایده نداره .
من یک مسافرت برم حتی پول هم نداشته باشم قرض میکنم میرم هتل تاپیک قبلی این خانم بخوون سند حرفام هست ...
اخه چ ربطی داره اره شوهرم این اخلاق و داره چ ربطی داره الان و اینک حسودیم ب آدمای زیادی نیست دوسه نفره ن اینک کلا حتی مال استان ما نیست و الان اویزونمخ
نمیدونم ولی من تو این شرایط باشم دوست دارم مهمون راحت باشه بخاطر همین یه اتاق در اختیارش میذارم خودم تو پذیرایی میخوابم که هم با رفت و آمد اذیتش نکنم هم صبح به موقع پاشم وسایل صبحانرو آماده کنم