2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 321214 بازدید | 912 پست
یه چیز تومایه های دزدی و ایناس کارشون

متوجه صحبتتون نشدم

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
خب اسی نباید میگفت مردونه زنونه باید خودش میرفت روتختش جای اونا توهال جای دنج مینداخت .عقدکرده هستن ...

ینی چی عقدن درک کنید؟

اگه واقعا نمیتونن یه شب نیازشون رو خفه کنن برا چی یه هفته میان میمونن خونه غریبه؟اگه واقعا نیاز دارن پاشن برن یه جا دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن طوری نیس ولی بخدا حتما فردا ردشون میکنم اینقد مرغ گوشت درست کردم تو یه ماه برای پسر خودم نمیپختم

والا مادر و پدر شوهرم با دوتا خواهرشوهرام که کلا واسه ۲ وعده اومده بود خونمون۳ میلیون خرج برداشت

دیگه واقعا یه هفته گوشت و مرغ پختن ظلمه..

چقد رو دارن که با وجود این شرایط اقتصادی باز درک ندارن و یه هفته خونتون موندن

2805
ینی چی عقدن درک کنید؟اگه واقعا نمیتونن یه شب نیازشون رو خفه کنن برا چی یه هفته میان میمونن خونه غریب ...

اینکه یک هفته موندن بار چندمه واقعا چتر بی فرهنگ هستن .ولی میبینید دقیقا حرف من درسته مسئله تخت خواب حریم خصوصی موندن نیست فقط مسئله اون رابطه هست آخه چرا واقعا .بهتره بحث نکنیم چون فایده نداره .

اینکه یک هفته موندن بار چندمه واقعا چتر بی فرهنگ هستن .ولی میبینید دقیقا حرف من درسته مسئله تخت خواب ...

والا من جای اسی بودم چندشم میشد برن رو تخت من رابطه داشته باشن

بعدش باید اون تختو بندازی بره کلا 

عیی حالم بهم میخورد

خیلی نیاز دارن برن خونه مامان بابای خودشون یا برن یه جارو اجاره کنن والا

من یک مسافرت برم حتی پول هم نداشته باشم قرض میکنم میرم هتل تاپیک قبلی این خانم بخوون سند حرفام هست ...

اخه چ ربطی داره اره شوهرم این اخلاق و داره چ ربطی داره الان و اینک حسودیم ب آدمای زیادی نیست دوسه نفره ن اینک کلا حتی مال استان ما نیست و الان اویزونمخ

نمی‌دونم ولی من تو این شرایط باشم دوست دارم مهمون راحت باشه بخاطر همین یه اتاق در اختیارش میذارم خودم تو پذیرایی می‌خوابم که هم با رفت و آمد اذیتش نکنم هم صبح به موقع پاشم وسایل صبحانرو آماده کنم

ن طوری نیس ولی بخدا حتما فردا ردشون میکنم اینقد مرغ گوشت درست کردم تو یه ماه برای پسر خودم نمیپختم

کآری به خواب اونا ندارم 

اما تند برخورد نکن چیزی نگو زحمات این مدت هیچ میشه دیگه جمعه میخان برن تا جمعه ساده بپز

اما دفعه بعد خواستن بیان بگین خونه نیستین راه ندین

اما به نظرم چیزی نگی زحمات این چند روزت هیچ میشه

2810