اونو دوست ندارم خودم.
بادمجونا رو بهمون طریق درست کن.
گوشت رو با پیاز، چوب دارچین و عدس و لوبیا بپزین. البته حبوباتش اختیاریه و میتونی حذف یا اصافه کنی.
به پیاز داغ خوب سرخ سده زردچوبه، گوشت ریش شده، حبوبات پخته و له شده و بادمجون رو اضافه کن و خوب هم بزن.
نکته، گوشتت باید چرب باشه، گوشت گردن گوسفندی عالیه.
تجربه من ترکیب لوبیا سفید و عدس طعمس خوب میشه ، گندم هم خیلی خوب میشه.
حتما گوشت رو با چوب دارچین بپز.
هم زدنتم مهمه، حلیم بادمجون باید کش بیاد.