2777
2789
عنوان

درد و دل یه نوجوون

157 بازدید | 5 پست

یه نوجوانی هست باهام صحبت میکنه

میگفت توروخدا گروهی داری، جایی رو داری، بگو مامانا خودشونو ، خونه زندگیشونو ول نکنن، بو قرمه سبزی و پیازداغ ندن همیشه، یه کم به مدل خونه و مرتب بودن وسایل برسن، کارهای خونه رو تقسیم کنن بین خودشون و دختراشون، یه کم تا جایی ک میشه خوش تیپ باشن، اگه ورزش و باشگاه لازمه برن، این زمونه با قبل فرق داره..

ایشون پول داره، ولی افسردگی و شلختگی فراوون داره😢 مقاومت هم میکنه در برابر درمان و مشکلش😢

قول دادم بهش ب مامانا بگم🙏🏻

مامانا میدونم روزگار سختیه، گرونیه، ولی یه کم هم فکر نوجوونا و جوونا و آرزوها و ظاهر خودمون و زندگیمون باشیم❤💜

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

آخے..بچہ ها مامانشونو بابقیہ مادرها مقایسہ ميڪنن خانہ دارے،تیپ وظاهر،آداب اجتماعے ، ....

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
آخے..بچہ ها مامانشونو بابقیہ مادرها مقایسہ ميڪنن خانہ دارے،تیپ وظاهر،آداب اجتماعے ، ....

مثل بعضی مامانا که بچه هاشونو مقایسه میکنن...

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از یه جایی خب بهشون باید گفت نمیشه بعضی چیزا رو عوض کرد

ولی واقعا به بعضی مادرا هم باید گفت یه کم جمع و جور کنی خودتو، بچه هم خجالت زده نمیشه

چقدر دلم واسه این جور مامانا تنگ شده🥺به زندگیشون میرسندور و بر من فقط فقط بخودشونمهم تعادلههم به زن ...

صدالبته

این دختر خانم دوست داره جای شما باشه

میگه دوست دارم مامانم خوشگل باشه گاهی بیاد مدرسه ، جلسه و اینا..

افراط و تفریط تو هب چیزی واقعا اذیت کننده ست