2777
2789
عنوان

سالاد الویه هام خیلی خوشمزه میشن دستورش

| مشاهده متن کامل بحث + 7085 بازدید | 288 پست
سالا‌د الویه ای که تخم مرغ آبپز و گوجه فرنگی داره قطعا خوشمزه نیست

گوجه فرنگی اصلااااااا منظورت نخود فرنگیه؟؟؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزی، کاش میشد دعوتتون کنم. چقدر مهربونی شما.

💚💚 لطف دارید 

حتما این بار ‌کبابی میکنم انشالله خوب بشه

چشم ها را باید شُست ، جور دیگر باید دید                   تصمیم گرفتم تاپیک نزنم کلا    ولی فعلا در سایت هستم : ولی دیگه تاپیک نمیزم ، دیگه پست نمیزارم ودیگه لایک نمیکنم   دوست ندارم تعلیق شم چون ممکنه گاهی لازمم بشه  ( من صرفا خواننده ی خاموش هستم ) لطفا دقت کنید❌️

من بعضی اوقات سس خردل میزنمیه کوچولوهااا طعمش‌فرقی نمیاره زیاد ولی رنگش‌‌خیلی قشنگ میشه یه زرد خوشکل

تا حالا امتحان نکردم خردل چجوره

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
کلم پلو نمیپزید؟

نه اصلا تا حالا ندیدم 

چه سبک زندگی سالمی آفرین

پسرم آسم کودکان داره خیلی مراعاتش میکنم 

خیلی چیزا رو‌بهش نمیدم

من اهل سالم خوری نبودم بخاطر بچه ها و شوهرم رو‌ اوردم به خیلی چیزها مثلا شوهرم از روغن جامد و مایع خوشش نمیاد میگه اینا همه از نفتن مجبورم یا از روغن گوسفندی یا روغن دنبه تو‌غذا استفاده کنم دخترم دوست نداره نه اینکه روغن جامد و مایع نگیرم اصلا میگیرم‌ ولی وقتایی شوهرم نیست استفاده میکنم‌.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

دوستان وعزیزانی که اه اه وپیف پیف کردند:بدونیدکه نه تنهاخفن نیستیدبلکه مسخره وناچیزهستید

غذاواقعایه چیزسلیقه ایه نهایتش اینه که بگین خوشم نمیادوردشین وبرین

من هم عاشق طعم الویه وحتی ران مرغ وسینه مرغ وآبلمیوهستم وهم غذاهایی که بادست تمیزوشسته شده درست میشن رومیخورم هم باقاشق

نه عزیزم‌ نمیدونم چیه

چوروتمه چطور . گردو کشک  و نعناع... تلیت میکنیم عالیه

من امشب پاستا الفردو درست کردم

بگو چطور چه جالب منم میخواستم درست کنم چون با خودم گفتم درست حسابی بلد نیستم خرابش میکنم الویه درست کردم

2810