2777
2789
عنوان

چرا دکترا اثرات واکسن کرونا رو گردن نمیگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 6410 بازدید | 402 پست
خدا لعنت کنه سازندگان واکسن. من دو دوز فایزر زدم . از اون موقع اختیار باد شکمم رو از دست دادم. همش ب ...

ببین یک قاشق کاکائو و یک ق شکر بریز تو یک لیوان آبجوش بعد غذا بخور انشالله موثر باش ولی خوب باید چیرای نفاخ نخوری گرمیجات لخوری

واسه منم خیلیی کم شده واصلا خون تازه نیست همش تیره سونوگرافی هم دادم چیزی معلوم نشد

به خاطر تغذیه ها هم هست .قبلنا کرسی بود و رحمها گرم .الان فست فود و رحمها سرد .این خون تیره نشانه رحم سرد هست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واسه منم خیلیی کم شده واصلا خون تازه نیست همش تیره سونوگرافی هم دادم چیزی معلوم نشد

منم سونو دادم.همش فک می‌کردم کیست دارم

راستی خواهرم همینجور مشکلات پریودی پیدا کرده همش لکه بینی داره

بدبخت هورموناشم بهم ریخته مشکل تیروئید پیدا کرد

من عموم سر همین واکسن از دست دادم به یه هفته نکشید از دوز دوم سکته قلبی کرد 🥲 بااینکه عموم حالش خوب ...

خیلی از پزشکا خودشون نزدن، ولی جرات نداشتن علنی بگن، تعداد معدودی مثل دکتر حلیمی، دکتر حقی ، دکتر اشرفی... علنی مخالفتشون رو اعلام کردن 

2805

چه رو گردن بگیرن جنایت وخیانت رو ،بعضیهاشون هم بی سواد تشریف داشتن والا بسیاری از دانشمندان جهانی که وابسته به سبستم ماسون ها نبودن اعلام کردن بد هست ولی کو گدش شنوا ،کلا کرونا رو اوردن که واکسن بزنن اشغال وارد بدن ملت ها کنن پنیر مجانی تو تله موش ما که نزدیم و نمردیم 

به خاطر تغذیه ها هم هست .قبلنا کرسی بود و رحمها گرم .الان فست فود و رحمها سرد .این خون تیره نشانه رح ...

آخه کاملا یک دفعه ای اینجوری شد به مرور این اتفاق نیوفتاد  

سیان دونه و عسل ناشتا خوردم 

پنج انگشت شبا قبل خواب خوردم ولی هیچی اثر نکرد 

ترشحاتمم خیلی کم شده

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
خیلی از پزشکا خودشون نزدن، ولی جرات نداشتن علنی بگن، تعداد معدودی مثل دکتر حلیمی، دکتر حقی ، دکتر اش ...

دقیقن منم همین گفتم خودم رفتم دکتر گفت من نزدم خانوادمم نزدن کارت گرفتیم

دقیقا، همین کاربر بی ادب عمرا نمیتونه به این سوال جواب بده که: چطور میشه عرض چند روز واکسن ساخت، تول ...

۱۰...۲۰ سال بعد خبر به گوش خودشم می رسه

البته امیدوارم که ما اشتباه کرده باشیم هرچند که بعید بنظر میاد چون  یادمه که میگفتن زیر ۵ سال امکان ساخت واکسن نیست و چند سال باید تست بشه و از عوارضش در بلند مدت مطمئن بشن و بعد مجوز تزریق بدن. اما اینقدر مرگ و میر‌ زیاد بود که واقعا چاره ی دیگه ای نبود

چی بگم... خدا عاقبت همه رو ختم بخیر کنه

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

2809