2777
2789
عنوان

چرا دکترا اثرات واکسن کرونا رو گردن نمیگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 6929 بازدید | 410 پست
دیگ شانس آوردی کرونا ازت بدور بود خداشکر من چون بچه شیر میدادم مجبوری زدم اونم فقط همین واکسن سینوف ...

فقط من نبودم اطرافیانم هم برکت زدن ،بیماری ازشون دور شد 😁 

خداروشکر که گذشت ان شالله دیگه همچین موردی نداشته باشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کنه سازندگان واکسن. من دو دوز فایزر زدم . از اون موقع اختیار باد شکمم رو از دست دادم. همش ب ...

😬😬😬

عزیزم شما یه دکتر برو شاید مشکل مقعدی داشته باشی

تکاپو برای نجات ✨️
2804

براتون سوال نیست چرا یه واکسن که از یک ماده واحدی تشکیل شده برا هرکسی یه عوارض متفاوت ایجاد کرده مگه میشه مگه داریم ماده ای که چنین دایره گسترده از تاثیر ات کاملا متفاوت ؟ شنیده بودیم که مثلا فلان دارو باعث فلان عوارض شده ولی همون عوارض درمصرف کننده ها مشترک بودن که محققین بعد کلی بررسی بهش پی بردن .الان یکی نازا شده یکی سکته کرده یکی ریزش مو پیدا کرده یکی حافظه یکی کوتاهی قد یکی یکی مشکل اعصاب روان .......

دقیقا منم همیشه همینو میگم

🥺🥺خیلی دارم اذیت میشم بخدا 

افسردگی دارم 

فراموش کار شدم 

همیشه سردرد دارم 

پریودیم دیگه مثل قبل نیس 

ریزش مو کلی آزمایش دادم همه چیز خوبه  هرچی هم گفتن خریدم به درد نخورد دارم کچل میشم

خدا لعنت کنه سازندگان واکسن. من دو دوز فایزر زدم . از اون موقع اختیار باد شکمم رو از دست دادم. همش ب ...

لباس زیرتو یا یه دستمال کاغذی بذار لای پات حداقل صدا نده .ورزش کگل انجام بده .بعید می‌دونم برای واکسن باشه ها این مورد 😁

َاوالاش قرمزه ولی بعد اره سیاه من خیلی خونریزی داشتم الان چرا اینجوری ام

واسه منم خیلیی کم شده واصلا خون تازه نیست همش تیره سونوگرافی هم دادم چیزی معلوم نشد 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

دخترا بسه بحث کردن با بعضیا بی فایده باز حرف خدشون میزنن فقط اعصاب شمارو خراب میکنن 

مگه نمیگن بخاطر واکسن نیس بش ولشون کنین خدشون به مرور زمان میفهمن ربط داره یانه 

اونایی هم که میگن ما زدیم هیچیمون نشد خداروشکرر برن خداشون شکر کنن 🥲 ماهایی که زدیم خیلی پشیمونیم 

🥺🥺خیلی دارم اذیت میشم بخدا افسردگی دارم فراموش کار شدم همیشه سردرد دارم پریودیم دیگه مثل قبل نیس ر ...

من دو روز پیش مثلا بهترین دکتر پوست بودم تهران

کلی ام پول دادم واس دارو  چندباری دارم میرم و مدتیه دارم دارو میخورم. واقعا بی‌فایده بود‌آزمایشام خوب بود سونو شکم و لگن دادم

نمیدونم علتش چیه

اره بابا پس چی تو سایت pUBmED بزن سکته ی جوانان مقالات ایشون با امار و درصد سکته ی "همه ی جوانان" بر ...

من خودم پسر عمم بعد آسترزنیکا سرطان حنجره گرفت و فوت کرد

ولی سابقه ارثی هم داشت چون شوهر عمم سالها قبل با سرطان معده فوت کرد 

خود پسر عمه خدا بیامرزم همیشه غذا با نوشابه میخورد 

یادمه یه بار سر سفره شام نوشابه نبود 

رفت خرید همون لحظه

حالا اینارو نمیبینن 

ولی واکسن کرونا رو میبینن

بعد میگن تقصیر واکسن بود که سرطان گرفت و مرد!

حتی خود دکترشم گفت ممکنه واکسن روی روند بیماری سرطان اثر گذاشته باشه ولی عامل اصلی همون ارثی هست که از پدر رسیده

واکسن هرچقدرم که عوارض داشت بودنش بهتر از نبودنش بود 

ظاهرا بعضیا روزی ۷۰۰تا کشته رو فراموش کردن

از موج کرونا دلتا یادشون نمیاد

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 مو بعضی وقتا کانالُم عوض مِره ، مِزِنُم تو فاز مِشدَی😎اینقدر این اسرائیل رِ بزرگش نُکُنن، مو هر روز که مُرُم سرکار، به اندازه کل مساحت تلاویو پیاده روی مُکنُم، همینقدر کوچیکَ😂

2809