2777
2789
عنوان

چرا دکترا اثرات واکسن کرونا رو گردن نمیگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 6929 بازدید | 410 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افسردگی از عوارض پسا کروناست همون موقع هم من یادمه هر کارشناسی میومد تلوزیون میگفت بعد از کرونا با ی ...

نمیدونستم اینو

وای من کلا شوخی کردم

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!
2804
کسی از شما نخواست شریک غم باشیقرارم نیست همه دیدگاهشون مثل شما یا مثل من باشه و اگه نباشه بیایم مسخر ...

وقتی خواستین در مورد یه چنین موضوعی نظر بدین قبلش باید متخصص اون رشته و "صاحب نظر " باشین 

مثلا این خانم رفته سونو بهش گفتن تخکمت ضعیفه 

شما دیدین تو تاپیک  یه نفر بیاد نظر علمی بده بگه سونو فقط ۳۰ درصد میتونه تشخیص بده وضعیت تخمک رو 

و شما باید برای تایید این مسئله ازمایش AMH بدین ؟

بقیه نظرات هم همینطور 

هم دردی کردن با بقیه ی نظرات هم ایضا همینطور !

همه ادمایی که واکسن زدن به مرور در اثر سکته میمبرن توجه کردین چقدر جوانا در اثر سکته این روزا میمیرن

واسه این حرفاتون سند معتبر پزشکی هم دارید ؟

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 مو بعضی وقتا کانالُم عوض مِره ، مِزِنُم تو فاز مِشدَی😎اینقدر این اسرائیل رِ بزرگش نُکُنن، مو هر روز که مُرُم سرکار، به اندازه کل مساحت تلاویو پیاده روی مُکنُم، همینقدر کوچیکَ😂

در آینده ی دور اینکارو میکنن... وقتا آبا از آسیاب بیفتن... عین خیلی چیزای دیگه... تبدیل به فیلم و پا ...

دقیقا، همین کاربر بی ادب عمرا نمیتونه به این سوال جواب بده که: چطور میشه عرض چند روز واکسن ساخت، تولید انبوه و صادر کرد؟؟!! 

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

اخه ما دكتر نزديك هم داريماونم گردن نميگيرهالان من بچه تو راهي دارم بخدا براي واكسناي اونم ميترسم

ما بعد از واکسن بچه ها رو سریع میبریم حجامت که اثر واکسن بره.... واکسنو هم بخاطر مدرسه، مجبوری میزنیم. اگه اختیاری بود نمیزدیم

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم

بالا رفتن سن رو به گردن واکسن نندار

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

خب انتظار دارین پس موهاتون کی شروع کنه به سفید شدن من ۳۰ سالمه نصف موهام سفیده

شماهم ممکنه از عوارض کرونا باشه من عمه هام تا ۵۰ سالگی موی سفید نداشتن خاله هام همینطور

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
ما بعد از واکسن بچه ها رو سریع میبریم حجامت که اثر واکسن بره.... واکسنو هم بخاطر مدرسه، مجبوری میزنی ...

ای بابا 

حجامت اثر واکسنو نمیبره که 

حجامت کلا ۱۰۰ سی سی خونو میتونه از بدن بکشه بیرون 

ولی کل خون بچه ۳_۴لیتره و واکسن تو کل خون پخشه 

از این به بعد پس از واکسن ببرید بیمارستان کل خونشو عوض ‌کنن 

خیلیا این کارو میکنن

2809