2777
2789
عنوان

چرا دکترا اثرات واکسن کرونا رو گردن نمیگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 7846 بازدید | 416 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بش اونا سنشون بالاس من چی؟! من 17سالمه چرا اینهمه مشکل بیماری دارم

ژنتیک 

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

من شخصا بعد زدن واکسن همیشه بیمارم

منی که کرونا نگرفتم بعد واکسن چندبار گرفتم تا مرگ رفتم

کل عمرم سه بار انفولانزا گرفتم ولی از بعد واکسن کل زمستون زیر سرمم

و بدترین قسمت اینجاست

بدنم پولیپ ساز شد

صفرا روده رحم😔

هرجا رو میگیرم یه جای دیگه بهم میریزه

همسرم هرگز نمیبخشم

خودش تو محل کار استارازنکا زد منو برد تو خیابون نمیدونم چی بهم تزریق کردن به اسم سینوفارم

2804
کسی از شما نخواست شریک غم باشیقرارم نیست همه دیدگاهشون مثل شما یا مثل من باشه و اگه نباشه بیایم مسخر ...

خدا پدرتون و خواهرتونو رحمت کنه، لعنت بر کسی که این کرونا رو ساخت و به جون مردم دنیا انداخت تا بتونه ازش پول دربیاره. 

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

واسه این حرفاتون سند معتبر پزشکی هم دارید ؟

اره بابا پس چی 

تو سایت pUBmED بزن سکته ی جوانان 

مقالات ایشون با امار و درصد سکته ی "همه ی جوانان" براثر واکسن میاد بالا 

فکر میکنی کسی میاد الکی حرف بزنه ؟

عمرااااا

من شخصا بعد زدن واکسن همیشه بیمارممنی که کرونا نگرفتم بعد واکسن چندبار گرفتم تا مرگ رفتمکل عمرم سه ب ...

بدتر از همش همین سینوفارم بود چینی 

چین که خودش این ویروس رو الکی پخش کرد خودشم واکسن ساخت خیلی عجیبه 

منم خیلی سفید شده

فکر کن عرض دوسال نصف بیشتر موهام سفید شده در حالیکه قبلا چندتا بود اون وقت خانم متخصص نظرش رو سن وساله

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
خدا پدرتون و خواهرتونو رحمت کنه، لعنت بر کسی که این کرونا رو ساخت و به جون مردم دنیا انداخت تا بتونه ...

بابت واکسن کرونا از شما چند میلیارد پول گرفتن زدن به جیبشون ؟

خیر ندیده ها

2809