2777
2789
سلام عزیزم بنده در مورد اعتقاد به خدا قسمتی از فرمایشات اقای الهی قمشه ای رو نوشتم و ذکر هم کردم ک ...

بله اپراجان،،منم بارها بیخودی تعلیق شدم کاش گاهی اول به خودشون زحمت تذکر دادنو بدن

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
بله اپراجان،،منم بارها بیخودی تعلیق شدم کاش گاهی اول به خودشون زحمت تذکر دادنو بدن

سلام

ما معمولی ها تذکر اینا نداریم زارپی تعلیق میشیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام ما معمولی ها تذکر اینا نداریم زارپی تعلیق میشیم

سلام

میشه لطفا درخواست دوستیمون قبول کنید 

نمیتونم تو تاپیک بگم به راهنماییتون نیاز دارم 

اگه مقدور ممنون میشم

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

سلام ما معمولی ها تذکر اینا نداریم زارپی تعلیق میشیم

سلام ترج عزیز البته نمیدونم اجازه داشتم با اسم کوچک صداتون بزنم یا نه برای من هر صحبت شما کلی انرژی و درس زندگی داره یک سوالی هست چندوقته ذهنم رو درگیر کرده و چون شما تجربه مشترک دارید میخواستم استفاده کنم . راه ارتباطی دیگه ایی که بتونم باهاتون صحبت کنم پیدا نکردم اگر اینجا امکانش نیست بهم بگین

2804
سلام ترج عزیز البته نمیدونم اجازه داشتم با اسم کوچک صداتون بزنم یا نه برای من هر صحبت شما کلی انرژی ...

سلام به روی ماهتون

بنده در اینجا و اینستا در خدمتم 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اخیش😁فک کردم واقعا تعلیق شدین

😍😍😍😍😍

سلام عزیزم،کاربر خربوریدان همون اوپراعه،که کاربری قبلیشون برگشته،و داشتن دوتا کاربری همزمان ممنوعه پس خربوریدان تعلیق شد

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

چرا بعضیا انقدر براتون مهم هستن ترکیده که ترکیده خدا نکرده نون شبتون که قطع نشده 

🌱𝑵𝒐 𝒘𝒂𝒓 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒍𝒅 𝒊𝒔𝒍 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒆𝒙𝒄𝒆𝒑𝒕 𝒇𝒊𝒈𝒉𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒇𝒐𝒓 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒎𝒔

این تاپیک قدیمیه من چرا پست گذاشتم😐

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

2809