2777
2789
عنوان

چرا دکترا اثرات واکسن کرونا رو گردن نمیگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 7815 بازدید | 415 پست
نمیدونستم اینووای من کلا شوخی کردم

نه واقعیت داره

خیلی از خانواده ها چون نمیتونستن مراسم عزاداری بگیرن واسه مرده هاشون دچار افسردگی شدن 

دوست پدرم خانومش با کرونا مرد

اینا مراسمشون خیلی کم بود چون همه قرنطینه بودن

مخصوصا دخترشم دکتر بود تو بیمارستانا میرفتن

به جز چند تا فامیل هیچ کس نرفت مراسمش 

اینا انگاری که براشون عقده شده باشه که نتونستن برای مادرشون مراسم باشکوه بگیرن 

تا همین پارسال برای مادرشون سالگرد میگرفتن

میگفتن ما نتونستیم یه دل سیر برای مادرمون عزاداری کنیم

یا حتی ازدواج ها بدون عروسی بود

مردم انگار تو دلشون مونده 

من که اون موقع روانشناسی میخوندم استادم میگفت  بعد از کرونا با شرایط جدید و افسردگی فراگیر در جامعه مواجهیم

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 مو بعضی وقتا کانالُم عوض مِره ، مِزِنُم تو فاز مِشدَی😎اینقدر این اسرائیل رِ بزرگش نُکُنن، مو هر روز که مُرُم سرکار، به اندازه کل مساحت تلاویو پیاده روی مُکنُم، همینقدر کوچیکَ😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
بدتر از همش همین سینوفارم بود چینی چین که خودش این ویروس رو الکی پخش کرد خودشم واکسن ساخت خیلی عجیبه

خب مشخص شد که کرونا سلاح بیولوژیکی چین بوده

اعتراف کرد برای کاهش جمعیت افراد بیمار و مسن بوده

کلی درامدهم  از طریق فروش 

واکسن

ماسک

سرم

و الکل به دست اورد

بیچاره اونایی که رفتن زیرخاک

حالا مگه هر کی دکتره درست میگه؟؟؟

تا دیروز تو همین سایت دکترا و کادر درمان رو فحش میدادن،(که البته من مخالفم همه یه صنف رو جمع ببندیم) حتی تو بحث بکارت، میگن دکترای ایران دروغگو ان، میخوان دکونشون بسته نشه، الان حرف دکترا شد حجت! 

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

2809