2777
2789
عنوان

چجوری شوهرموراضی کنم خونه مادرش نریم

| مشاهده متن کامل بحث + 3410 بازدید | 163 پست
ببین همینا بعدا باعث حساسیت هایی میشه بعدا میگی عه حتما اینو مامانش یادش داده بعدا توی دعوا ها میان ...

من نمیشناسمت ولی اگه حرفام روست تاثیر گذاشت و نرفتی که تودتو نجات دادی ولی اگه رفتی بازم این پیام من یادت بمونه چون تک تک اینار و تجربه خواهی کرد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نمیشناسمت ولی اگه حرفام روست تاثیر گذاشت و نرفتی که تودتو نجات دادی ولی اگه رفتی بازم این پیام من ...

مرسی عزیزم از راهنماییات 

فردا صحبت جدی میکنم باشوهرم انشالله اتفاق خوبی بیفته

2804
اینجوری بگم جبهه میگیره میگه یعنی خانواده من ارامشتو بهم میزنن

ن بگو حتی خانواده خودم هم

بگو هرکس ارامش رو تو چیزی میبینه من اینطوری راحت نیستم بگو دوست ندارم مشترک باشیم 

اخه دلیل مقاومتش چیه

وقتی میگی دوست ندارم باید قبول کنه 

خب پس قصدشون خیر نیست قصدشون اینه منت بزارن و دخالت کنن از همینش پیدا

میدونی قصدشون اینه یه کمکی بکنن ولی زیر نظرخودشون باشن همه..واینکه برادرشوهرام هیچکدووم وابسته نیستن به مشکل نخوردن چون زناشون هم کلا زیاد واسه مادرشوهرم کارمیکنن ولی من خودمو میشناسم اینجورنیستم واینکه شوهرم پسر اخره ازهمه مامانی تره

۲۵آخه میگه چیشد گه الان نظرت عوض شد بگم چی

با یه مشاور اول صحبت کن ک کمکت کنه چجور قانعش کنی

همه چیز تکرار میشه .. هرجایی هرکسی رو قــضاوت کردی..همون اتفاق برات پیش میاد .. دقیقا توی همون شرایط مشابه قرارمیگیری و میبینی ..چاره ای جز نشون دادن همون واکنش نداری.. دنیای خیلی عجیبـــیه !👣

دلت پربود خواهر☹

دقیقا به خدا من این اشتباه کردم مثل چی پشیمونم حالا نمیدونم ادما باهم فرق دارن من پدر شوهرم خیلی دخالت میکنه تو زندگیموم 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است