2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد پسری که با یه خانم با دو تا بچه ازدواج کنه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2620 بازدید | 206 پست
والا زنهای مطلقه و بیوه گوه زدن به جامعه ضد زن بودن چیه .

با این حرف خودتون رو به  هزاران زن که بدون همسر از صد تا مرد  ،مرد  تر به پای بچه هاشون   ایستادن مخصوصا تو جامعه ای  که  هم جنسش امثال شماست دیدگاهش اینجوریه چه برسه به مرداش،  مدیون کردین 

عقلش رو از دست داده گول اون خانم رو خورده

چرا اینقدر راحت قضاوت می کنید ؟

تو این کیس که استارتر  میگه  خانم کلا  مخالفه 

یکی از عواملی که بعضی  خانما بعد از جدایی  یا از دست دادن همسر ،اجبارا به  هر کاری تن  میدن  همین نگاه های غلط جامعه  و خشونت فکری نسبت بهشون هست ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با این حرف خودتون رو به هزاران زن که بدون همسر از صد تا مرد ،مرد تر به پای بچه هاشون ایستادن مخ ...

باشه من مدیون .من تو کامنت بعدی گفتم اگه دوتا خوب باشه هزاد تا بدهست .اون خوبا رو همیشه تعریف کردیم اگه کاریم از دستم براومده براشون انجام داده اما ....

2805
چ ربطی داره. شوهر شما متاهل. اون آقا مجرد. همسر خانم فوت شده

منظورم اینه که غیر عادی نیست 

سلیقه ی نامزد سابقم بود

به هرکی میگفت سلیقشو مسخرش میکردن

زندگی منو تلف کرد  به این وجود دنبال خواستش بود 

و یادش نمیرفت

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
چرا اینقدر راحت قضاوت می کنید ؟تو این کیس که استارتر میگه خانم کلا مخالفه یکی از عواملی که بعضی ...

خیلی عجیبه برام. من هیچ کاری نکردم و کسی رو گول نزدم. خودش منو پیدا کرده. چقدر نسبت به زنها بی انصافیم. فکر میکنن همه مثل خودشونن

پسر سنش کم بوده. همسن بچه هاش. بخاطر این پسر از همسرش جدا شد؟

اره پسره تقریبا همسن بچه هاش بود 

پسره ۲۵ 

بچه های زنه حدودا ۱۸ ۱۹ ساله

زنه بخاطر این پسره از شوهرش طلاق گرفت و باهم ازدواج کردن 

عجیب بود 

میگن خیلی عاشق هم بودن 

هر روز یک سلام هدیه به اباعبدالله ❤ دختر جتگل‌های گیلان  

خیلی عجیبه برام. من هیچ کاری نکردم و کسی رو گول نزدم. خودش منو پیدا کرده. چقدر نسبت به زنها بی انصاف ...

اهان  پس تاپیک در مورد خودتون بود 

ببینین عزیرم متأسفانه  بعضی خانم ها یه حسادت ریز زنانه تو وجودشون هست  و بگذریم از بعضی خانم های آگاه و فهیم ،اصلا منبع خوبی برای مشورت نیستن 

اهان پس تاپیک در مورد خودتون بود ببینین عزیرم متأسفانه بعضی خانم ها یه حسادت ریز زنانه تو وجودشون ...

بله خانم خودمم. تو شرایط بدی گیر کرذم. حالا من نه کاری کردم نه دنبالش رفتم. چقدر راحت توهین میکنن.. خدا کسی رو بیوه نکنه😭

خب ربطش به تاپیک من چیه؟

عزیزم ناراحت نشو اصلا از حرفاشون معلوم‌نیست اینا چند سالشونه ان شاءالله یه بخت خوب نصیبت شه. من خودم که جریان نامزدمو گفتم  ما یه سال عقد بودیم دیگه ولی جداشدیم . همشم حرف اون خانم رو میزد. ولی بحث این نبود . منم راجع به اون خانم اصلا فکری نکردم‌ . بعدم نامزد من خارجی بود من یکی از کشورای اروپا بودم. اینجا بد نمیدونن ولی خب مادرش و خالش با تحقیر بهش میگفتن. بعد دیگه نامزدم شروع کرد گفتن که من عاشقت نیستم دوستت دارم فقط. من نمیدونم سیستم ذهنی مرد ها چیه ولی اگه  واقعا قصدت ازدواج هست، کاری کن تک تک مراسمو بگیره برات و به همه فامیل معرفی کنه و هرجا شک کردی ادامه نده. چون اگه ساده بگیری برات هزینه نکرده دلشم نمیسوزه.منظورم خرج زیاد نیستا ولی طبق عرف همشو بگیر. شما جدا شدی بچه داشتی ولی من نه.من ۳۰ سالمه نامزدم ۳۸ بود. در هر صورت خواستم بگم ملاک علاقه برای هرکسی یه طوره ولی کلا آقایون یه مدلن خیلی نباید راحت گرفت بهشون . امیدوارم متوجه منظورم شده باشی. 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
بله خانم خودمم. تو شرایط بدی گیر کرذم. حالا من نه کاری کردم نه دنبالش رفتم. چقدر راحت توهین میکنن.. ...

این چه حرفیه غصه تو خوردم عهه نگو اینطوری. حالا اینا که متاهلن فکر میکنن ماها که جدا شدیم یا حالا هرکی تنهاست الان شوهرو عشقشونو میخوریم و میدزدیم. دیشبم یکی به من انقدر بد نگاه کرد. تاپیکشم زدم که فکر کرد به شوهرش کمک کردم قصد بدی داشتم. ناراحت نشو بابا اکثر مردم سگ کین که راجع به ماها نظر بدن🤣ببخشید اعصابم خورد شد

عزیزم ناراحت نشو اصلا از حرفاشون معلوم‌نیست اینا چند سالشونه ان شاءالله یه بخت خوب نصیبت شه. من خودم ...

ممنون از  راهنماییت عزیزم. قطعا همین کارو میکنم. حالا شرایطم برای ازدواج مناسب نیست. بخاطر خانواده همسر سابقم هم نمیتونم. فک میکنم بگم یکیو دوست دارم دق کنن. از واکنششون میترسم. فعلا که کسی نباید بفهمه تا وقتش برسه. 

خب فکر میکنم تو کشورهای اروپایی پذیرش این مسئله راحت تر باشه تا جامعه سنتی ما. به هر حال حتما عاشق اون زنه بوده. ببین اینجا میگن عشق مهم نیست باید شرایطتون بهم بخوره. مردا هم که دنبال زیبایی و زنها هم دنبال پول اند. دیدی دیگه زندگی ها چجوری شده ها. خیاتت و طلاق خیلی زیاد شده

2809