2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد پسری که با یه خانم با دو تا بچه ازدواج کنه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2598 بازدید | 206 پست
خدا رحمتش کنه .قبلا خواستگارت بوده ؟؟قبل ازدواج

اره ۱۵ سال پیش یا هم ۳سال دوست بودیم و بهم خیلی نزدیک بودیم. دوسم داشت منم همینطور. ولی دیگه دعوامون شد. دانشجو بودیم

راستش من یه خیانت ریز کردم فهمید و دعوا راه انذاخت . دیگه منم فرار کردم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
اره ۱۵ سال پیش یا هم ۳سال دوست بودیم و بهم خیلی نزدیک بودیم. دوسم داشت منم همینطور. ولی دیگه دعوامون ...

اهان .خب طرف چرا زن نگرفته ؟؟خواستگاری رسمی اومده یا کلا فقط حرفی زده 

چ گوهی دقیقا؟

گوه از ابن بدتر که زن 40 ساله با پسر24.25 ساله دویت میشه .گوه از این بدتر که زن 50 یاله که داماد داره با پسر 34 ساله ازدواج کنه و رابطشو با خانوادش قطع کنه .گوه از این بیشتر که با یکی تیغ میزنه با اون یکی با 3 شب تو پارتیه .گوه از بیشتر از یکی پول تزریق فیلر و بوتاکس و ... میگیره اماده میشه برا سر قرار با یه مرد متاهل یا یه پسر جوون .اینا چندتا موردیه که دیدم اگه میخوای بازم بگم 

گوه از ابن بدتر که زن 40 ساله با پسر24.25 ساله دویت میشه .گوه از این بدتر که زن 50 یاله که داماد دار ...

گوه از این بیشتر که پسرهای نوجونش رو از خودش فراری میکنه اواره خونه اینو اون میکنه که ازادیهاش بیشتر باشه .شما اگه دکتا مطلفه خوب دیدی من هزاران تا .... دیدم

فعلا که تا دی که سالگرد همسرمه که هیچ. بعدشم ببینم چی میشه. من هنوز دلم با همسرمه. درسته زیر خاک ولی ...

میدونم گلم خیلی سخته ولی خب دخترتون بدون پدر بزرگ بشه هم سختشه و شما کم کم هم براتون سخت میشه

گوه از ابن بدتر که زن 40 ساله با پسر24.25 ساله دویت میشه .گوه از این بدتر که زن 50 یاله که داماد دار ...

من نمیدونم چ ربطی به من داره؟انگار فقط شما تو جامعه اید. خودم شاغلم و به واسطه شغلم هزاران مورد اینطوری دیدم. 

من نمیدونم چ ربطی به من داره؟انگار فقط شما تو جامعه اید. خودم شاغلم و به واسطه شغلم هزاران مورد اینط ...

من اخرای کامنتمم گفتم اگه دو تا خوب هست هزاران تا بد رو به چشم دیدم .نه فقط ما تو جامعه نیستیم اما سعی مبکنیم سالم زندگی کنیم 

2809