2777
2789
عنوان

آیا حاضرید از پدر مادر پیر شوهرتون نگهداری کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر بزرگم سال‌های آخر عمرش خونه بابام بود اصلا هم رابطه خوبی بین مامانمو مادربزرگم نبود وای مثل یه ...

نه من هیچ کدوم این مشکلات رو نداشتم .خدایی پدر شوهرم خیلی اروم وبی ازار بود وقدر دان.وحتی احساس خستگی نمیکردم.ولی کلا شده بود وظیفه وقتی مسافرت میخواستیم بریم هیچ کس مسولیت قبول نمیکرد.گاهی دلم برای خودش میسوخت که چقدر در حقش ظلم کردن

نه اصلا نمیتونم همین الانشم میان خونمون با شوهرم دعوا میگیرم ک چرا نمیزنه ی هفته میان میمونن خانواده کثیفی هستن من بدم میاد از آدم کثیف وسط پذیرایی مسواک میزنن شونه منو همسرم برمیدارند موهاشون شونه میکنن خبرشون اااه

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
2805
اگه فقط یه بچه داشته باشی و اون پسر باشه انتظارت از عروس آیندت چیه موقع پیریت؟

من بودم از پسر انتطار داشتم بیاد جمعم کنه ولی از عروس نه البته خدا کنه ادم تا اخرین روز عمر رو پای خودش باشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

من باشم نه راستشو بخوای

چون الان مریض که میشیم انگار نه انگار بقیه روزا بماند

مرده و زنده ما براشون فرقی نداره چرا باید دراینده منم بهشون اهمیت بدم

باورت نمیشه بااینکه یه کوچه باهم فاصله داریم پنج ماهه خونشون نرفتم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اگه فقط یه بچه داشته باشی و اون پسر باشه انتظارت از عروس آیندت چیه موقع پیریت؟

ببین عزیزم الان ندارم ونمیتونم

واضح بگم ولی باشناختی که از

خودم دارم انتظاری ازکسی ندارم

حتی عروس وپسرم اگه الانم

پدرشوهرمادرشوهر داشتم بازم

ی جوری رفتارمیکردم که انتظاری ازمون نداشته باشن

بنظرمن بچه ای که ازدواج میکنه میره فرق نمیکنه پسریادختر دیگه نباید ازش 

انتظاری داشت 

آره چرا که نه اونا هم انسانن و جای پدر مادرم🤍

تو رو خدا تاپیک اگه شما این اتفاق براتون بیفته رو گزارش میزنید برام تو رو خدا مهمه ممنونم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
نه من هیچ کدوم این مشکلات رو نداشتم .خدایی پدر شوهرم خیلی اروم وبی ازار بود وقدر دان.وحتی احساس خستگ ...

خدا خیرت بده 

انشالله هیچوقت محتاج هیچکس نشی

منم ۸تا عمه عمو دارم نمیتونستن مادربزرگم تحمل کنن یه سری اخلاقای خاصی داشت فقط بابام زورش ب مامانم رسید

ما مسافرتم همراهمون میومد زن تنبلی نبود عارش میشد کسی کاراشو انجام بده فقط چون بابام نگران بود تو خونه اش بیوفته یا بلایی سرش بیاد آوردش پیش ما

ولی خاطرات بدی تو ذهنمه ازون روزها 

2809