2777
2789

قراره با شوهرم اقدام کنیم واسه پسر ،یه دختر گل دارم باید گرمی بخوریم یه ۲۰ مورد گفتن قاطیشون کنیم انقد طعمش بده، آجیلا و عسل ،دوشاب، پودر سیر،زنجبیل دارچین تخم تره و یه چیزایی عناب و کشمش کلا گرمیه چکار کنم من به زور دو تا عاشق خوردم

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر چه کوفتیه که ملت خودشونو کشتن

مطمعنم دختر میخواست اینو نمیگفتی 

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
2805
ما یه ملت بدبختیم که میخوایم با چهار قلم مواد و جنبل و جادو توی کار خدا دخالت کنیم و خودمون تعیین کن ...

ربطی به حرفمن نداشت

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

به نظرم به خدا بسپار

چرا اینقدر اصرار دارید به چیزی؟!

من مثل اون کاربر نمی‌گم پسر چیِ و این داستانا

ولی میگم خدا تو قرآن گفته به هرکسی بخوام دختر میدم،به هرکسی هم بخوام پسر میدم،هرکس رو هم بخوام بی‌اولاد میزارم بمونه

اینو قبول کنید که خدا هرچی بخواد همون میشه

حالا میخواد به آدم ده‌تا دختر بده یا پسر بده

مهم اینِ که سالم و صالح و مفید باشن

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

اصلا ربطی به خوراکت نداره رحمت باید قلیایی بشه من همش ماست و ترشی اینا میخوردم پسر شد بعدم ببین خدا برات چی در نظر گرفته همون بهترین هست براتون

رســــد آدمــــــے به جایـــے که به جزء خــــــدا نبیند❤

2809