2777
2789

خودمم عقده ای شدم همشون توی یک ماه نهایت دوماه تموم میشن 

ش

دوست میشم برای ازدواج سریع با چند تا رفتار بد قیدشو میزنم

اولین پسرو دیدم کار ندارع سی سالشه بعد دوماه تمومش کردم 

دومیه رفتاراش سم بود معلوم بود برای کردنه بعد ی ماه

سومیه انگار عقل نداشت بچه ننه بود رفیق باز اونم دوماهه کات 

چهارمیه هم که خیلی به دلم نشسته بعد ۴۰ روز دیشب کات شد اینکه گدا بود فازش بهم نمیخورد

نمیدونم والا قضاوتم نکنید چرا با این همه پسر بودی من فرصت آشنایی میدادم برای ازدواج بیشتر و خب بخاطره همینم با اولین رفتار گند میگفتم از این شوهر در نمیادش 

ی رابطه ی درست درمون عاطفی با کسی نداشتم چجوری ممیونن س سال چهار سال باهم 

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم دزخواست دوستی ندید جواب نمیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون بدیاشو نمیبینم اونم میزاره میره سر هیچی

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴
2805

با عقل تصمیم نمیگیریم با قلب تصمیم میگیریم

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴
با عقل تصمیم نمیگیریم با قلب تصمیم میگیریم

اگر با قلب بود تموم نمیشدن 

میموندیم توی رابطه و ادامه میدادیم

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم دزخواست دوستی ندید جواب نمیدم

اول از همه اینکه اسم ازدواج رو چرا میاری همون اول؟

تو از کجا میدونی اون فرد مناسبیه اصلا یا نه  

بگو هدفم از رابطه،رابطه فاب و جدی هست 

سرگرمی نیست 

همین کافیه 

و بعد شروع کن به شناهتنش 

از تعداد هم عذاب وجدان نگیر معقولش اوکیه داری اشنا میشی دیگه 

یکم این موضوع رو رها کن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
2809