2777
2789
عنوان

وای بچه ها من هر روز باید سه قاشق از این زهرمار بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 53 پست

این چیزا به نظرم زیاد تاثیری در تعین جنسیت نداره بیشتر به ژنتیک وبه این چیزا ربط داره

یکی از اقوام ما ۳ ماه قبل از بارداری خودشو بسته بود به گرمیجات ولی بچش دختر شد

خودمم بخاطر پری نامنظمم زیاد گرمی میخوردم که باردار شدم ولی علائمم بیستر شبیه دختر هست

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
این چیزا به نظرم زیاد تاثیری در تعین جنسیت نداره بیشتر به ژنتیک وبه این چیزا ربط دارهیکی از اقوام ما ...

من برعکسشم دیدم

دوستِ من و همسرش اصلا دستشون به گرمیجات نمی‌رفت

فقط سردی میخوردن

بچه‌اش پسر شد

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

نمیگم روشنفکرم ولی به اندازه شما تاریک فکر هم نیستم

کسی که به نعمت خدا بگه کوفت روشن فکره و ما تاریک فکر واقعا که پسر نعمته دختر رحمت 

اگه من تاریک فکرم تو اصلا نه عقل داری نه فکر راحت باش ههههه

باباااا به شماها چه دلش پسر میخواد فضولی نکنید اسی با اشتها بخور ایشالا که به خواسته میرسی

اگر کسی به قول شما فضولی نمی‌خواست،تاپیک نمیزد

استارتر میدونه با زدنِ تاپیک نظرات براش سرازیر می‌شن

ما فقط میگیم به خودت اذیت نده

بسپار دست خدا

بزار خودش هرچی صلاحته رقم بزنه 

اسی رو هم مجبور به انجام کاری نمی‌تونیم بکنیم

خودش تصمیم‌گیرنده هست

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

2809