2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
میشه بیشتر توضیح بدی بفضیا میگن پشیمون میش البته میخوام میکرو هم انجام بدم

ببین پشیمانی که درصدکمی داره چون گاهی وقتا دوست داری ساده باشی. و .. اگه وسواس و حساسی نزن یا کم بزن

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
جای خوب باید بری دیگه، رنگ خوب بزاره تغییر رنگ‌ نده. قرینه و ظریف و تمیز در بیاره.بن مژه هم قشنگ‌می ...

من افتادگی پلک دارم خیلی نیس وسط پلک خط چشم میکشم بهم نمیاد ب نظرت بکارم خوب در میاد اون وسط نمیزنه

من کلا خط چشم میزنم همیشه برا همین گفتم بزنم راحت شم

خب دبگه پس بزن ولی جای خوب برو که قرینه باشه و رنگ خوب و اصلی بزنه.منم چونکه خیلی خط چشم بهم میومد و صورتم بدون خط چشم بی روح بود زدم و اینحور  دیگه همیشه صورتم ارایش داره 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
من افتادگی پلک دارم خیلی نیس وسط پلک خط چشم میکشم بهم نمیاد ب نظرت بکارم خوب در میاد اون وسط نمیزنه

من‌میکرو بلدینگ ابرو و بن مژه بالا و پایین رو انجام دادم واقعا راضی بودم چون خیلی ظریف و طبیعی بود و اصلا پشیمون نشدم. خط،چشم یه کم ریسکی هست، اینکه افتادگی پلک داری و چه مدل خط،چشمی دوست داری با آرایشگر مشورت کن.

2809