2777
2789
خب دبگه پس بزن ولی جای خوب برو که قرینه باشه و رنگ خوب و اصلی بزنه.منم چونکه خیلی خط چشم بهم میومد و ...

الان راضی هستی چند وقته انجام دادی من دوس دارم دنباله داشته باشه ب نظرت میشه؟؟و اینوه پاینشم دوس دارم بکشه برام ب نظرت خوب در میاد؟واینکه رنگش سبز نشده؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اها ببخشید رنگ پوستسون تیره س یا روشن

یکی روشنه یکی تیره ،،به هر دوتاشون. نمیاد ،،اخه بیس چارساعتی نگاشون کنی خط چشم دارن دلو میزنن،،،ارایش دائمی خوب نیس ،،همیشه تنوع باشه بهتره هروز یه مدل بزنن

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
2804
خب دبگه پس بزن ولی جای خوب برو که قرینه باشه و رنگ خوب و اصلی بزنه.منم چونکه خیلی خط چشم بهم میومد و ...

ارایشی که تازه باشه خیلی قشنگتر و جذابتره ،،تا اینکه تتو باشه ،،هرچند مدت شارژش میکنی

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
یکی روشنه یکی تیره ،،به هر دوتاشون. نمیاد ،،اخه بیس چارساعتی نگاشون کنی خط چشم دارن دلو میزنن،،،ارای ...

اخه مشکل اینجاست من باید ارایش داشته باشم چشم و ابروم چون خیلی کمرنگ و بی روحه دیگه خسته شدم یکی منو بی ارایش ببینه نمیشناسه پس کم رنگ 

الان راضی هستی چند وقته انجام دادی من دوس دارم دنباله داشته باشه ب نظرت میشه؟؟و اینوه پاینشم دوس دار ...

من ۱۵ ماهه زدم اره میشه منم  مدلش یکم بلنده و دنباله دار.ولی پاینش منظورت خط پاین؟؟ نه نزنی بهتره فقط بالا بزن.اره یکم به سبز میزنه ولی خیلیییی کمه در کل راضیم 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
2809