2777
2789
عنوان

خواهرشوهر عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 120 پست
نگفته مشخصه این سوار شاسی بلند میشه ولی خواهر شوهر ش سوار قراضه میشه بچه هم ندارن ومطللقه هست این بچ ...

وقتی نمیفهمی از رو درد و دل پیام دادم اینجا پس قضاوتم نکن نمیخای نخون برو بخاب خدا جواب منم میده اره حق با توعه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استاتر اونجا کاریی نیس یه فضول بی خاصیته عقده ای که تو خونه پدرش ماشین نمی‌شناخت حالا خانوم نتوانسته ...

والا همینو بگو 

یجوری به بنده خدا برچسب مطلقه و بدون بچه و ...زد که انگار خودش ملکه الیزابته 😂

...
نگفته مشخصه این سوار شاسی بلند میشه ولی خواهر شوهر ش سوار قراضه میشه بچه هم ندارن ومطللقه هست این بچ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دقیقا

من خودمم ادم‌مهم یا استاد دانشگاه نشدم،ولی به بقیه هم برچسب نمیزنم این همه ایراد بذارم روی کسی که فقط ماشینشو پارک کرده جای پارکِ مادرش.

شماها که انقد با همه دعوا دارید خاهشا جای دیگه خونه بخرید که خر روز هر روز نر.ینید توی عصاب خانواده شوهرتون.

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
2804
حالا مثلا چی میشه شوهرت ماشینِ خاهرشو تکون بده؟ببخشیو شما بیشتر عقده ای هستی.جونِ ادم که درنمیاد ماش ...

عزیزمممممم وقتایی ک شوهرم با اون‌یکی ماشین رفته چی؟؟؟؟منم لازمم میشه باید منت خانوم بکشم؟؟؟؟شاید شما نمیدونین بین ما چی گذشته چه حرفایی میزنه ب ادم یه ساعت آواره شم؟؟؟؟؟بخدا قصدم درد و دل بود نه اعصاب خوردی غلط کردم برین بخابین بابا🤐

فعلا ک مستقله.آخه خیلی بد رفتاره کلا.ببخشیدا ینی اون تعیین میکنه ما با کدوم ماشین بریم؟این تو اختیار ...

خب اینکه حرص نداره عزیزم 

شما ماشین خودتون را جلو در پارکینگ بذارید که هر موقع خواستید بااون یکی برید ماشین خودتو نو جابجا کنید 

دقیقا وگرنه مشخصه خانواده شوهرش خیلی با شخصیت و فهمیده ان اصلا خودشونو با همچین ادمی درگیر نمیکنن

چرا دعوا دارین با من؟؟؟؟مگه منو میشناسین؟خب شماها هم قضاوتم میکنین ک با تاپیکم؟

عزیزمممممم وقتایی ک شوهرم با اون‌یکی ماشین رفته چی؟؟؟؟منم لازمم میشه باید منت خانوم بکشم؟؟؟؟شاید شما ...

😂😂😂😂😂 خو ماهم میگیم به خودت بیای بخدا

درد دل کردی درست ولی خاهرشوهرت والله ادم خوبیه

به مادرشوهرت چه ربطی داره که تو و برادرشوهرت برای جای پارکش نقشه کشیدین؟

نفری یه ماشین بخرین خب که خاهرشوهرتم میاد اونجا جا پارک داشته باشه

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

ببین گلم لحن بیانت خیلی بد بود 

حق با شماست ولی خیلی به خواهرشوهرت توهین کردی

یکم آروم باش و اصلا خودتو درگیر نکن 

بله اشتباه کردی پیام دادی 

این چیزارو بسپار به همسرت 

والا چی بگم کارت درست نیست یعنی در واقع واسه مسئله کوچیکی خودتو خیلی کوچیک کردی نگاه چه جواب مختصر ک ...

ممنون حق با شماست.مرسی ک با ادب گفتین.سعی میکنم رفتارمو درست کنم ی لحظه آتیشی میشم البته ب سوابق خواهرشوهرمم ربط داره

برو بخون چی نوشتی بجای اصل موضوع هی مسخره کردی طرفو تو اینجا شخصیت هر کسی از نحوه تایپش مشخص میشه

2809