2777
2789
عنوان

بعضی ها ظرفیت روح و روانشون کمه

409 بازدید | 75 پست

با قلبشون نباید بازی کرد.

یکیش خوده من.از وقتی رفت شوهر کرد نابود شدم.نمیگم من ادمه خوبم اون بد بود .ولی اون واقعا بی معرف بود

هیچ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان باز خوابشو دیدم.خستم.خیلی خستم.الان رفتم قرارداد بستم برم خارج.۱۲۰ میلیونم دادم.میبینم نمیتونم.بخوامم فسخ کنم ۶۰ میلیون ضرر میکنم.من اصلا ادم خارج نیستم.

هیچ

2804
یه مرد اگه زنی رو بخواد مخاله بزاره ازدواج کنه

به من گفت اصلا قصد ازدواج نداره.میخواد تنها باشه.یه روز دیدم خطتو خاموش کرده.ایسنتاشو چک کردم و دیدم عکس عقدشو گذاشته.من فقط یه ماه نهایتش ۴۰ روز ازش خبر نداشتم

هیچ

چقدر همه گارد دارن اینجا نسبت ب مردا

زنا تاپیک میزن آخییی

مردا ک میزنن مشکل توییی 

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

قضاوت پشت قضاوت...

دوستان دو دیقه از منبر خداییتون پایین بیاید شاید بهتر تونستید تصمبم بگیرید که در حایگاه قضاوت هستید یا نه!

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
چقدر همه گارد دارن اینجا نسبت ب مردازنا تاپیک میزن آخیییمردا ک میزنن مشکل توییی

دقیقا

اکثرا فکر میکنن چون خودشون زخم خوردن از یه مرد باید سر اینا خالی کنن

دوستان زشته نکنید اینکارارو

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
الان باز خوابشو دیدم.خستم.خیلی خستم.الان رفتم قرارداد بستم برم خارج.۱۲۰ میلیونم دادم.میبینم نمیتونم. ...

ببخش تواگه عرضه داشتی میگرفتیش تاحالاکاسه چه کنم چه کنم دست نمیگرفتی زن بگیرنبودی داداش.اونم شوهرمیخواست چ انتظاری داشتی والامن هشت سال منتظردوست پسرنامردم موندم اخرش جلوچشمش اجازه دادم خاستگاربیادشمافقط اسم مردی رویدک میکشید

به من گفت اصلا قصد ازدواج نداره.میخواد تنها باشه.یه روز دیدم خطتو خاموش کرده.ایسنتاشو چک کردم و دیدم ...

خب این با زبون بی زبونی گفته نمیخواد شمارو 

بازیچه شدن یعنی اینکه با شما رابطه عشقانه  داشته قول ازدواج داده یهو جاخالی زده و رفته

اینی که شما گفتی اصلا اینطور نبوده

2809