2777
2789
عنوان

من از مردای غیرتی خوشم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 51 پست
اینی ک شما و بقیه گفتین تعصب زیاد و خشکه تعصبی زیادی با غیرت خیلی متفاوته

مشکل همینه کلا متوجه غیرت نمیشن اتفاقا مرد باید غیرتی باشه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا همچین آدمی نیاد تو زندگیت نمی‌فهمی چقدر این اخلاق رو مخ این غیرتی نیست بیشتر دستور دادن

اوناییکه تاییدش میکنن همشون از بچگی تحت سلطه بزرگ شدن حساب نشدن به عنوان یه ادم که میتونن سلیقه ی متفاوتی داشته باشن برای همین مردی که نرماله و به سلیقه ی زنش احترام میذاره  از نظرشون سیب زمینیه

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
2805
چون فکر میکنی گیر دادنش نشونه اینه که دوستت داره و میخواد مالش باشی.در صورتی که اگر با کسی که هم فکر ...

خب وقتی تورو خیلی دوست داره بدش میاد زیبایی هاتو همه ببینن

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ
اینی ک شما و بقیه گفتین تعصب زیاد و خشکه تعصبی زیادی با غیرت خیلی متفاوته

فانتزی اسی هم دقیقا همینه

رژتو پاک کن، اینو نپوش، فلان نکن

زن باید استقلال داشته باشه و همچنین شوهرش بهش اعتماد داشته باشه

درضمن 

تایم دوستی یا نامزدی کاملا نوع پوشش مشخصه اینکه بعد ازدواج گیر و گوری باشه طرف، بیخ پیدا میکنه تو همه موارد

حتی اینجا دیدم میگن شوهرامون نمیذارن خانوادمونو بریم ببینیم! 

کلا غیرت به چیز دیگه س، نه لزوما چیزی که تو رمان نود هشتیاس =)))) 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

من خودم رعایت میکنم هرچند هنوز مجردم

ولی ازدواج که کردم سعی میکنم کاری نکنم ک بهم اینارو بگه

اما اگه با منطق ودلیل بهم بگه مثلا بافلانی نگرد بدم نمیاد ک هیچ خوشحالم میشم

لباس هم بدپوشش باشه خودم خوشم نمیاد شاید ازدید خودم نبینم اون نکاتو همون منطق وبا دلیل باشه انجام میدم و خوشحال میشم اینجور افراد یعنی غیرت ودوست داشتن

ولی غیر ازاین باشه تعصبی وبد دلیه من بدم میاد

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁

تو خونه ی ما خانم نباید جلوی مهمون دولا و راست بشه پزیرایی فقط با مرد

اگه اینجوری غیرت داشتن بده با مردای غیرتی ازدواج نکنید

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

تو خونه ی ما خانم نباید جلوی مهمون دولا و راست بشه پزیرایی فقط با مرداگه اینجوری غیرت داشتن بده با م ...

خوب خونه ی ما هم همینه.‌پذبرایی با آقایونه و خوبه 

ولی یه سری چیزا رو واقعا رو مخن دیگه 

اوناییکه تاییدش میکنن همشون از بچگی تحت سلطه بزرگ شدن حساب نشدن به عنوان یه ادم که میتونن سلیقه ی مت ...

اون زن بنظرم خودش میدونه چی درست چی درست نیست، اینکه یه نفر بگه این نپوش درست نیست بنظرم باید بگه این برات مناسب نیست عزیزم اما با خودته، در چنین موردی تصمیم میزاره به عهده زن نه اینکه براش تعیین و تکلیف کنه گاهی وقتا واقعا آدم حواسش نیست چی میپوشه ذهنش درگیر.

بعضی از زنا یه ویژگی لجبازی دارن مثل من اگه یکی بهشون دستور بده واقعا حرف گوش نمیدن تازه بدتر هم میکنن این نابالغی مرد نشون میده که فکر میکنه حرف حرف خودش

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
اوناییکه تاییدش میکنن همشون از بچگی تحت سلطه بزرگ شدن حساب نشدن به عنوان یه ادم که میتونن سلیقه ی مت ...

عادت دارین وقتی ازچیزی خبر ندارین فقط یچیزی بپرونین همین وبس!اتفاقا پدرمن مردی بودن ک بسته ب شغشلون همه فک میکردن خشکه تعصبیه اما هیچوقت مارو اجبار ب چیزی نکرده همیشه نظرشو گفته انتخابش باخودمون بوده همسرم ک نمونه مرد واقعیه همیشه حامی من بوده وهست اجازه نمیده هیچکس هیچکس بمن بگه بالای چشمت ابرو 

همیشه اولویت اول زندگیش منم

همیشه توهرشرایطی حرف من براش مهمه واهمیت میده

درکنارش بله روی پوششم حساسه براش مهمه باکی رفت وامد میکنم کجا میرم کجا میام چی میپوشم چی میپوشم واین برای من من نمونه ی مرد کامل و واقعیه!!

حالا شما سیب زمینی پسندی بمن ربطی نداره مردی دوست داری ک کلا هیچی براش مهم نباشه هرچی بپوشی هرجابری بیای فاقد اهمیت باشه مختاری ب هرحال انتخاب خودته امااجازه نداری راجع ب شخصیت کسایی ک مرد غیرتی میپسندن حرف الکی بزنی!

ادم مریض و روانی خیلی فرق داره تا ادم غیرتی

دقیقا مشکل شما اینه ک فرق این دوتارو متوجه نمیشین🤭

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
2809