2777
2789
عنوان

من از مردای غیرتی خوشم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 51 پست
نه من نمیتونم تحمل کنمچون چارچوب فکری خودمو دارم طبق همون هم مراعات میکنم

میدونم بعضی از خانما اینجوری تحمل نمیکنن اما نمیدونم دست خودم نیس جذب میشم

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ

فک میکردم فقط خودم اینجوریم😂

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
میدونم اما دست خودم نیس جذب اینجور مردا میشم😐🤦‍♀️

کی از مرد سیب زمینی خوشش میاد؟ هیچکس

مسئله اینه شما با چنین مردی ازدواج کنی در اون شرایط ذوق نمیکنی بدت میاد در حد حرف فقط قشنگه 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
کسی ازاینجور مردا خوشش بیاد روانیه؟حالا یکی از سیب زمینی خوشش میاد عاقله؟😂😂😂

اره دیگه روانیه خودازاری داره خودشو کم میبینه که یکی باید باشه اینو بپوش اونو نپوش اینو نگو 

ادم سالم خودش عقل داره مگه اینکه شیرین عقل باشه یکی دستشو بگیره هرسمت که بخواد بکشونتش

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
میدونم اما دست خودم نیس جذب اینجور مردا میشم😐🤦‍♀️

در حد فانتزی قابل تحمله

وگرنه

اینطور آدم، همیشه شک دارن، به همه چیزززززز و زندگی زهر مارت میشه

احتمالا کم سنی

برای ازدواج خواهشا این مورد و بذار کنار =)) 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
در حد فانتزی قابل تحملهوگرنهاینطور آدم، همیشه شک دارن، به همه چیزززززز و زندگی زهر مارت میشهاحتمالا ...

اره متوجهم 

اره دیگه روانیه خودازاری داره خودشو کم میبینه که یکی باید باشه اینو بپوش اونو نپوش اینو نگو ادم سالم ...

تعادل خوبه ب شخصه اینو ترجیح میدم تابعضی از مردایی ک بیشتر ب سیب زمینی شبیه هستن کلا هیچ غیرت و تعصبی ندارن هیچی براشون مهم نیست غیرت داشتن خیلی خوبه من کاری ب اونایی ک مریض هستن و اسمشو فقط گذاشتن غیرت ندارم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

این افراد پارانویید دارن اصلا جذاب نیستن اسمشم غیرت نیست

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

غیرت یعنی اجازه نده کسی ب زنش بی احترامی کنهغیرت یعنی مث کوه پشت زنش باشه غیرت یعنی نذاره آب تو دل ز ...

اینو که باید داشته باشه اما این موردایی که گفتمم دوست دارم 

2809