2777
2789
عنوان

رفته بودم تزریق یک بچه بود حاضر نبود سرنگ بزنه اما

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 34 پست
خب به نظرتون با بچه ای که از آمپول میترسه باید چطور برخورد کرد؟منطقی بهش بگی نترس عزیزم آمپول که درد ...

ن مادره هم باید بشینه گریه کنه ک بچه بیشتر بترسه و ناراحت شه

❤️کار بر no aks هستم❤️.            ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
ن مادره هم باید بشینه گریه کنه ک بچه بیشتر بترسه و ناراحت شه

مال من که انجوری بود درحدی که یه بار بخاطر واکسن آنفلانزا کل شهر رو دور زدیم تا یه جایزه انتخاب کنه تا آمپول بزنه الان خودش میره میزنه صداش هم در نمیاد

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
دقیقا خنده تاثیر مثبت بیشتری دارهمنم میبرم برا واکسن اینا میخندم ومیگم ک چیز وحشتناکی نیست ک استرس ن ...

من یادمه مادرم می‌برد آمپول بزنم همیشه بهم روحیه میداد می‌خندید میگفت چیزی نیست

خودم هم پسرمو میبرم میگم ترس نداره زود خوب میشی و باهم حرف می‌زنیم و گاهی میخندیم 

این نظرات واقعا برای افرادی هست که هنوز مادر نشدن 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
ربط درستی دادم .اون که بچس بلاخره درد امپول و ترسش داره .کار مادره خیلی جالب بوده

از نظر من ربطی بهم نداشتن

چ رفتاری از نظر شما درسته در این شرایط

بچه ای که از آمپول میترسه به هیچ صراطی مستقیم نیس اون لحظه

دختر خودم موقع آمپول باید من و باباش به زور نگهش داریم

اون لحظه از هر کلکی میخوای استفاده کنی تا راضی بشه 

شاید اون مامان خجالت زده شده خندیده یا هرچی،،حتما که قصدش تحقیر بچه ش نبوده 

من یادمه مادرم می‌برد آمپول بزنم همیشه بهم روحیه میداد می‌خندید میگفت چیزی نیست خودم هم پسرمو میبرم ...

دقیقا

منم ب بچه هام میگم میگم مامان گریه کنی بیشتر خودت اذیت میشی چون اول و اخر باید اینکارو انجام بدی منم میترسم ولی امپول میزنم 

با خنده و شوخی میبرمشون 

گریه ام کنن کردن دیگه

ادم بزرگشم با امپول مشکل داره 

عزیزم خودت مادر هستی؟؟؟؟؟

منم پریروز توی ی مرکز سونوگرافی بودم یه پسر بچه ۵ ۶ ساله میخواست سونو بده ولی مقاومت می‌کرد و می‌ترسید،  )بااینکه سونو ن درد داره ن چیزی) خلاصه هی فرار می‌کرد،  مامانش تا ی جایی باهاش کنار میومد حرف می‌زد،  از ی جایی ب بعد عصبانی شد، و یکی محکم خوابوند تو گوش بچه!!!!! صدای بچه سه برابرشد تو اون محیط!!!!!

میخوام بگم منم وقتی صدای گریه بچه رو شنیدم دلم ریش شد، ولی من خودم یک مادرم.....میدونم گاهی وقتا بچه ها از حوصله خارج میشن.....و باعث میشن از کوره در بری....البته بعدش مثل چیییییییی عذاب وجدان میگیری!

اینو گفتم لطفا یک مادر رو صرفا براساس ی رفتار ، قضاوت نکنید...حالا اون مادر توی تزریقات ، سر بچه داد میزد یا کتکش میزد بازهم قضاوت میشد........

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقامنم ب بچه هام میگم میگم مامان گریه کنی بیشتر خودت اذیت میشی چون اول و اخر باید اینکارو انجام بد ...

باور کنید پسرم ۴ ساله بود رفتیم آزمایش مثل آدم بزرگ رفت انجام داد اومد بدون ذره ای گریه و ...

بچه ها که درکی از شرایط ندارن ما باید بهشون کمک کنیم 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
2809