2777
2789

بچه حاضر نبود سرنگ بزنه اما 

نزدیک به ۸ تا آمپول بهش زدن صدا فریادش کل درمانگاه گرفت 

مادرش فقط میخندید و بهش  میگفت 

سرنگ میزدی الان تموم شده بود درد نداشت 

بچه مودب هم چه‌ فحش هایی میداد 

مادر فولاد زره هم میخندید فقط (انگار بچه جهت سرگرمی خنده هستش فقط نه تربیت  ) 

یادتون باشه قدیم ها ۲ تا بچه مینداختن کشتی بگیرن بقیه میخندیدن بعضی زن ها تنها به این دلیل بچه میارن خندیدن به بچه 

نظرت شما راجب خنده های مادر  چی هستش عوض اینکه به بچه آموزش بده از آمپول نترسه ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
چه اموزشی؟آدم بزرگ هم می‌ترسه شاید خنده مادر عصبی بوده ، مادر هستی ایا؟از مریض داری و شب بیداری و بد ...

نه باید مادر داد و بیداد میکرد کل درمانگاه رو میذاشت رو سرش که بگن مادرخوبیه!!!!

یک سری بچه ابتدایی اومدن نی نی سایت با تاپیکها و نظرات بچه گانه ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 

از این مادرای بیخیال زیادن.مادرای نمونه ای تو عروسیا و مهمونیا بچه هاشون ول میکن سر ملت هرهر هر میخندن طلبکارم هستن

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
نه باید مادر داد و بیداد میکرد کل درمانگاه رو میذاشت رو سرش که بگن مادرخوبیه!!!!یک سری بچه ابتدایی ا ...

دقیقا 

خنده تاثیر مثبت بیشتری داره

منم میبرم برا واکسن اینا میخندم ومیگم ک چیز وحشتناکی نیست ک استرس نگیرن

❤️کار بر no aks هستم❤️.            ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

پسر من تا ۸ سالگی از آمپول ودارو میترسید در حدی که برای هر آمپول براش جایزه میگرفتم الان ۹ساله هست خودش میره سرم وآمپول میزنه کسی که آمپول میزد تعجب میکنه بخاطر بی صدا بودنش اینم یه دوره داره بعدا رفع میشه 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
از این مادرای بیخیال زیادن.مادرای نمونه ای تو عروسیا و مهمونیا بچه هاشون ول میکن سر ملت هرهر هر میخن ...

چیو ب چی ربط میدید

❤️کار بر no aks هستم❤️.            ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

خب به نظرتون با بچه ای که از آمپول میترسه باید چطور برخورد کرد؟

منطقی بهش بگی نترس عزیزم آمپول که درد نداره؟😑

یا سرش داد و بیداد کنه که چه خبرته؟😐

حالا نمیدونم منظورت چه خنده ای کرده اون خانوم ولی خب با بچه نمیشه مثل بزرگترا رفتار کرد

2809