2777
2789
عنوان

گناه کبیره خودکشی

94 بازدید | 10 پست

می‌گفت یک عده از کسانی رو دیده که خودکشی کرده بودند ولی تکون نمی‌خوردند و از ایستادن زیاد خسته شده بودند و ناله میکردند،جالب اینه در روایات داریم کسانی که خودکشی می‌کنند تا روز حشر یک لنگ پا باقی خواهند موند

آها

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
من دوبار این فکر سراغم اومده و رفته انگار دلم میخواس یه چیزی بخورم برم خلاص شم ولی میترسیدم ...از دس ...

سختی های این دنیا در مقابل اون دنیا هیچ حساب میشه و همه آنهایی که خودکشی کردند حسرت بزرگی دارند که کاش دوباره به دنیا برگردند ،سختی برای همه هست و خیلی ها مثل شما همسر بیشعور دارند که از زندگی سیرشون می‌کنه ،ولی بخدا همسر شما ارزش نداره خودت رو به خاطرش جهنمی کنی 

سختی های این دنیا در مقابل اون دنیا هیچ حساب میشه و همه آنهایی که خودکشی کردند حسرت بزرگی دارند که ک ...

خیلی خستم کرده بود انگار شیطان راهنماییم میکرد سمتش برم..واقعا اذیت های  شوهر باعث شده بود