2777
2789
عنوان

ده روزه که کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 41 پست
واست پیش اومده؟ تجربه داری؟من راستش قبلا هم با یه نفر دیگه بودم با اینکه کل رابطمون مجازی بود قشنگ ۶ ...

عزیزدلم قشنگم 

بستگی داره اگه خودت کات کرده باشی قطعأ اذیت نمیشی 

چون خودت با میل خودت کات کردی و انقد بهت حس بدی میداد ک تموم کردی ولی اگه اون انقد آزارت داد تا تو کات کنی و گناه کات کردن گردن تو بیافته پس ممکنه ۱۰ روز اول اذیت نشی و بگی من کات کردم و هروقت بخوام میتونم برگردم ولی بعد ببینی نه یارو بهت زنگ نزد ب کتفشم نیس ک کات کردین میفهمی ک این از خداش بوده تموم کنی حالت بد میشه و حتی بهش پیام میدی بهت جواب نده کلا ویران میشی

😂😂😂وای عالی هسیغصه نخوردی؟ سخت نگذشت واست؟

دوروز اول گریه میکردم ک برا چی پولامو خرج کردم کادو خریدم براش  ک نمونه..بعد دیگه به روال عادی برگشتم 

Love is Love🌈 تلخ‌کنی‌دهان‌من،قندبه‌دیگران‌دهی؟🫠💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واسه تو عجیب نیس که اینطوری هسی؟خودمم کات کردم توقع داشتم بعدش مدام گریه کنم و غصه بخورم ولی انگار خ ...

من خیلی وقته اینجوریم حتی قبل این اتفاقم یه مدت اصلا اشکم نمیومد نمیدونم چرا ولی دیگع مثل قبل نیستم ک برای هر چیزی گریه کنم من گریم اشک نمیشه حس میکنم درونم دارم گریه میکنم 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
عزیزمممخودت کات کردی یا اون کات کرد؟

باور میکنی هنوزم نمیدونم کی جدا شد

یجوری بودیم که فک میکردم عمرا جدا نمیشیم ولی تو عرض یه روز بدون هیچ اتفاقی جدا شدیم

چه غریب ماندی ای دل :)

2804
عزیزدلم قشنگم بستگی داره اگه خودت کات کرده باشی قطعأ اذیت نمیشی چون خودت با میل خودت کات کردی و انقد ...

درسته 

دعا کن واسم🥲❤

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
برام وقت نمیذاشت و بهم زیاد اهمیت نمیدادباید ده بار زنگ میزدم تا شاید آقا جواب بده

خوب کاری کردی خودتو نجات دادی چه ادمی بود پرنسس بود فک کنم 

حالا داری غصه میخوری چرا ناراحت نیستم😑

روخودت کار کن قدرخودتو بیشتر بدون

ایشالله یکی بیاد بهت محبت وتوجه کنه

عزیزدلم قشنگم بستگی داره اگه خودت کات کرده باشی قطعأ اذیت نمیشی چون خودت با میل خودت کات کردی و انقد ...

چقد دومی حس منه🥺

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
باور میکنی هنوزم نمیدونم کی جدا شدیجوری بودیم که فک میکردم عمرا جدا نمیشیم ولی تو عرض یه روز بدون هی ...

پس چون یهویی بوده اذیت شدی

من بارها و بارها خواستم کات کنم ولی میگفتم نه صبر کنم تا درست بشه

ولی وقتی دیدم نه قرار نیس درست بشه دیگه کات کردم

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
پس چون یهویی بوده اذیت شدیمن بارها و بارها خواستم کات کنم ولی میگفتم نه صبر کنم تا درست بشهولی وقتی ...

آره و هنوزم تو شوک اون جدا شدنم داره چهار ماه میشه

کاش منم خودم جدا میشدم که انقد آسیب نبینم

چه غریب ماندی ای دل :)

درسته دعا کن واسم🥲❤

گلکم‌ صبوری کن همه چی درست میشه💖

همه ی ما یه دوران سخت تو زندگیمون داشتیم که درگیر این شکست عشقی بودیم و همش چشم انتظار بودیم بهمون زنگ بزنه ولی اون بدتر دوری کرد و بی محلی کرد.. ک یعنی نمیخوامت 

خوب کاری کردی خودتو نجات دادی چه ادمی بود پرنسس بود فک کنم حالا داری غصه میخوری چرا ناراحت نیستم😑رو ...

از پرنسس هم بدتر بود بخدا

😄نه غصه نمیخورم فقط میخوام بدونم چی در انتظارمه

مرسی عزیزم دعا کن واسمم

منم ناراحت نبودم ولی دو هفته ک گذشت قلبم تیر میکشید

گریه نمیکردی؟ زندگیت بهم نریخت؟

2809