2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا شب کار باشه

83 بازدید | 8 پست

میخام برم خط تولید چون بچه کوچیک دارم میخام شیفت شب برم که خواب باشه  

۶ عصر تا ۶ صبح

حقوقشم ۱۶ میلیون

بنظرتون می ارزه؟؟ 

آنلاین شاپ زدم لطفا داخل روبیکا حمایت کنینrayeshibiouti

کارش سنگین نباشه می ارزه

۱۲ ساعت خیلی سنگینه ولی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
آره برو میارزه اینایی که میگن نمیارزه نفسشون از جای گرم در میاد

اره بخدا هرچی شوهرم کار می‌کنه به هیجا نرسیدیم  

آنلاین شاپ زدم لطفا داخل روبیکا حمایت کنینrayeshibiouti

بنظرم برو 

بجای اینکه شبهای تو نی نی سایت باشه زندگی هدفمند داری 

ولی چیزی که هست صبح که همه پامیشن تو باید تا ۱۲ بخوابی که توانایی کار شب داشته باشی وبا بچه کوچک سخته واینکه شیفت شب امنیت داره؟

اره بخدا هرچی شوهرم کار می‌کنه به هیجا نرسیدیم

پس کی بخوابی روزها هم کارایی خونه کی به بچه هات برسه ؟ روزها برو حداقل بچه هات یا مدرسه آن یا مهد

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات
بسته بندی کیک

برو ببین کارشون چطوریه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌