2777
2789

منم موندم چرااااا

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
کدوم بود تاپیکت؟

تاپیک پر بازدید اولی 

رابطه تون با شوهر یا پارتنر 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

من نیاز دارم ب کمک هرچی میخونه پیاممو

تاپیک یکی مونده به آخر 

دوتا شات گذاشتم ..صفحه اول 

هردو تا شات رو میشه گزارش بزنین؟؟ فقط شات هارو

خواهش میکنم 

هرکس زد بگه صلوات می‌فرستم بره ده تا بیست تا ..فقط بزنین بتونم بخوابم استرس دارم 

تاپیک یکی مونده ب اخرااا

چی شده چه خبره ،حتما گزارش زدن براتون

عقده ایا این همه زحمت کشیدم برا اسی پر بازدیدش کردم 

چجوری پاک شد 

چند تا باید گزارش بخوره من این همه التماس میکنم

تاپیک یکی مونده ب اخر

اسکرین شات دوتا هست 

گزارش بزنین پاک نمیشه 

میشه بزنین تورخدا نمیتونم بخوابم از استرس 

2809