2777
2789
عنوان

وااای رژیم حذف قندمو شکوندم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 27 پست

چیز بدی ک نخوردی😅

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سخت محتاج دعای شمام 🥺 سال ۱۴۰۳ یعنی حاجت روا میشم؟!!لطفا برای گشایش بختم ی صلوات بفرستید انشالله شمام حاجت رواشین💫🙏🌹
عب نداره با ی بار هیچی نمیشه ولی دیگه نخور و همچنان رژیمتو ادامه بده فقط تو این دوماه رژیم حذف قند ب ...

هیچی والا

تغییری حس نمیکنم 

شاید فقط یه ذره پف صورتم خوابده

اونم مطمین نیستم

حتی وزنم کم نکردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما که حذف کردید ، چه تاثیرات مثبتی دیدید و کلا جه تغیراتی کردید ؟

هیچوقت چاق نشدم البته من از دوران کودکی لاغر بودم 

دیگه پوستم خوبه 

و بدنم قوی 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
2804
شما که حذف کردید ، چه تاثیرات مثبتی دیدید و کلا جه تغیراتی کردید ؟

اینم بگم 

من بچه بودم ک حذف کردم تغییری نکردم 

فقط همونجوری موندم 😂😂مث بچه ها

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
فقط چند روز اول سخته

من کتوژنیک گرفتم اونم قند نداشت سخت بود یه هفته فقط تونستم بگیرم 

رژیمتو مثل کتو بود؟

خدایا یا منو لاغر کن یا بقیه رو چاق😐😂....هدفمو تو امضام می‌نویسم که هر روز ببینمش عزیزم توروخدااااا رژیمتو ول نکن دقیق یه ماه و نیم مونده تا شب یلدا توروخدا لاغر شو 😐چه وضعشه خدایی هی رژیم هی ورزش از اونور هی شیرینی و شکلات.....بسه دیگه خسته نشدی لاغر شو برا شب یلدا یه پیرهن خوشگل بپوش برو مهمونی همه کف کنن....اگه شب یلدا امضامو خوندین بهم بگین لاغر شدی یا نه😁وزن فعلی 83 روز 16 آبان...هر چقدر با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen

من کتوژنیک گرفتم اونم قند نداشت سخت بود یه هفته فقط تونستم بگیرم رژیمتو مثل کتو بود؟

من هیچ رژیم خاصی نداشتم فقط قند مصنوعی ووشکرو قند رو حذف کردم ، کیک و شکلات و بستنی و اینجور چززای کارخونه ای

من هیچ رژیم خاصی نداشتم فقط قند مصنوعی ووشکرو قند رو حذف کردم ، کیک و شکلات و بستنی و اینجور چززای ک ...

آها

تو رژیم کتو خرما و نون و برنجم حذف بود 

خدایا یا منو لاغر کن یا بقیه رو چاق😐😂....هدفمو تو امضام می‌نویسم که هر روز ببینمش عزیزم توروخدااااا رژیمتو ول نکن دقیق یه ماه و نیم مونده تا شب یلدا توروخدا لاغر شو 😐چه وضعشه خدایی هی رژیم هی ورزش از اونور هی شیرینی و شکلات.....بسه دیگه خسته نشدی لاغر شو برا شب یلدا یه پیرهن خوشگل بپوش برو مهمونی همه کف کنن....اگه شب یلدا امضامو خوندین بهم بگین لاغر شدی یا نه😁وزن فعلی 83 روز 16 آبان...هر چقدر با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen

نه من تا دلت بخواد برنج و سیب زمینی و نون میخورم

اونا هم نشاسته داره اگه برا سلامتیت اون رژیمو گرفتی اینا رو هم باید کم کنی