2777
2789
عنوان

وااای رژیم حذف قندمو شکوندم😭😭😭

342 بازدید | 27 پست

بالاخره بعد از دوماه رژیم حذف قند و نخوردن قند و شکر و کیک و شکلات و ...

امروز یه شیرکاکائو درست کردم داخلش چند قاشق شکر ریختم 

و یک کیک شکلاتی خوردم

واییی رژیم حذف قندم خراب شد😭😭😭

اخه دوماه بود نخورده بودم با خودم گفتم اشکال نداره نمیشه که تا ابد نخورد من ۲۹ سالمه ۷۰ سالم نیس که ، حالا دوباره باز رژیم میگیرم 

ولی عذاب وجدان دارم😪😪😪😭😭ناراحتمممم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

منم سه چهار ماه از اين رژيماي اصلاح سبكي گرفتم ولي ترك كردم ديدم اعصابمو خورد كرده هيچ جا نميتونستم چيزي بخورم توي فاميل انگشت نما شده بودم بيخيال بابا از طرف خدا بد نياد 😅😅😅

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

دوست من 

صد درصد قند خوب نیست 

ولی اینکه حذفش کنی سخته و یه جورایی نشدنی 

سعی کن به جاش کم مصرف کنی 

مثلا با چایت به جای قند و شکلات و شیرینی 

خرما یا توت بخور 

تا اخر عمرت که نمی تونی قند نخوری 

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم . اگه بارسایی هستی ریپ نزن   

گلم واقعا افرین بهت که دوماه تونستی قند نخوری، ولی نمیشه که تا ابد قند نخوری، مثلا هر چند ماه ی بار میتونی خودت واسه پاداش بزاری یکم قند بخوری که باز دوباره برگردی سر رژیمت، خودتو سرزنش نکن 

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 لعنت بر ذهن وسواس 

ببین میدونم تصمیم داشتی نخوری دیگه ولی اون ی ذره بعد از چند وقت چیزی نیس 

دیگه نخور تا دوباره دوماه دیگ

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 

من از دوران راهنمایی قند رو حذف کردم ب کلی تا الان ک بیست سالمه

بعد اینکه واقعا وسواس نشو ک اصلا نخوری 

گاهی پیش میاد 

اما ن اینکه حمله کنی 

کم بخور 

دوست من صد درصد قند خوب نیست ولی اینکه حذفش کنی سخته و یه جورایی نشدنی سعی کن به جاش کم مصرف کنی مثل ...

قند مصنوعی منظورشونه 

وگرنه قند طبیعی مشکلی نداره واقعا در حد اعتدال 

اگ نخوره اینم مشکل سازه برا بدن 

من همین دو ماهم نمیتونم بگیرم باز خوبه تو تونستی

خدایا یا منو لاغر کن یا بقیه رو چاق😐😂....هدفمو تو امضام می‌نویسم که هر روز ببینمش عزیزم توروخدااااا رژیمتو ول نکن دقیق یه ماه و نیم مونده تا شب یلدا توروخدا لاغر شو 😐چه وضعشه خدایی هی رژیم هی ورزش از اونور هی شیرینی و شکلات.....بسه دیگه خسته نشدی لاغر شو برا شب یلدا یه پیرهن خوشگل بپوش برو مهمونی همه کف کنن....اگه شب یلدا امضامو خوندین بهم بگین لاغر شدی یا نه😁وزن فعلی 83 روز 16 آبان...هر چقدر با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen

من از دوران راهنمایی قند رو حذف کردم ب کلی تا الان ک بیست سالمهبعد اینکه واقعا وسواس نشو ک اصلا نخور ...

شما که حذف کردید ، چه تاثیرات مثبتی دیدید و کلا جه تغیراتی کردید ؟

2809