2777
2789

من قراره شام همبرگر بدم، شکلات هم درست کردم و ژله و میوه و بستنی، حالا موندم کیک هم درست کنم یا نه، شما چه پیشنهادی دارید یه چیزی بگید که بشه روز قبل آماده اش کرد چون همبرگر زیاد زحمت داره نمیتونم همزمان باهاش چیزی دیگه درست کنم همون روز، دست تنها هم هستم

همیشه ساده پذیرایی میکردم اما چند وقت پیش مادر شوهرم از پذیرایی های خوب زن سابق برادر همسرم تعریف میکرد نمیدونم قصدش متلک انداختن به من بود یا نه ولی میخوام تا جایی که میتونم خوب باشه همه چی، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر حرف مادر شوهر😂😂😂 زیاد خودتو زحمت ننداز عادت میکنن بیان برا خوردن . اگر کادو میارن از بیرون کباب بگیر. اونوقت تو هم نشون دادی چه زن کدبانویی هستی که شوهرت نمیخاد به زحمت بیافتی توروز سالگردتون. دسر و تنقلات و میز مزه بچین و کیک بپز فقط 

2804
بده بیرون برات درس کنن چرا خودتو خسته میکنی که یکی دیگه رو راضی نگه داری

باید همون کار رو میکردم اما نمیدونستم رفتم مواد اولیه خریدم دیگه این ماه اوضاع پولیم خرابه نمیتونم برنامه رو عوض کنم

من سنگ تموم گذاشتم ولی وقتی دعوتم میکردن اینطور نبود یا حتی تو مراسما فقط میخوردن و الفرار نه کادویی ...

من اصلا زیاد دعوتشون نمیکنم اونا خیلی دعوت میکنن حداقل هفته ای یه بار من چون دانشجوام وقت نمیکنم حوصله شم ندارم 

نمیدونم سالگرد اولمه نمیدونم میده یا نه اما فکر کنم یه تابلو فرش گرفته

ولی به نظر من همبرگر نده، هم زحمت داره خیلی هم اینکه اونطور که باید نشون نمیده و میگن غذای ساده داد 

به حلش کباب کوبیده و برنج بدی بهتره ، با غذا های پلویی شیک تره وقتی میخوای فامیل رو دعوت کنی.

ولی به نظر من همبرگر نده، هم زحمت داره خیلی هم اینکه اونطور که باید نشون نمیده و میگن غذای ساده داد ...

اره اینم فکر خوبیه، خداییش خیلی زحمت داره اخه من نونش رو هم خودم درست میکنم

دو پیازه مرغ آسونه یا ماکارانی کیکم نمیخواد

اره کیک همش میگم از قبل درست کنم یه ذره بیات میشه، حقیقتش همه پولمم سر همین مهمونی خرج کردم تا چند روز دیگه که حقوق بگیرم پولی ندارم وگرنه از قنادی میگرفتم

دقیقا ، نکن همون پلویی بده با کوبیده خیلی مجلسی تره

پیشاپیش سالگرد ازدواجتون هم مبارک ، امیدوارم اون بیشتر از خستگی بهت خوش بگذره

بده بیرون برات درس کنن چرا خودتو خسته میکنی که یکی دیگه رو راضی نگه داری

اخلاق متلک انداختن داره با ظاهر خوب تیکه اش روبه ادم میندازه، خیلی اخلاقای خوب داره ولی یه سری اخلاقایی داره که واقعا رو مخه

بیکاری خودتو به زحمت اینجوری بندازی 

تهش هم بگن همبر داد 

پلو و کباب بده دهن پر کن و چشم پر کنه 

کوبیده و جوجه بده 

کنارش بورانی ماست .بادمجون .اسفناج .ماست و خیار گوجه 

هر کدوم دوست داری آماده کن 

با سالاد و ترشی و سبزی  

2809