من قراره شام همبرگر بدم، شکلات هم درست کردم و ژله و میوه و بستنی، حالا موندم کیک هم درست کنم یا نه، شما چه پیشنهادی دارید یه چیزی بگید که بشه روز قبل آماده اش کرد چون همبرگر زیاد زحمت داره نمیتونم همزمان باهاش چیزی دیگه درست کنم همون روز، دست تنها هم هستم
همیشه ساده پذیرایی میکردم اما چند وقت پیش مادر شوهرم از پذیرایی های خوب زن سابق برادر همسرم تعریف میکرد نمیدونم قصدش متلک انداختن به من بود یا نه ولی میخوام تا جایی که میتونم خوب باشه همه چی،
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخاطر حرف مادر شوهر😂😂😂 زیاد خودتو زحمت ننداز عادت میکنن بیان برا خوردن . اگر کادو میارن از بیرون کباب بگیر. اونوقت تو هم نشون دادی چه زن کدبانویی هستی که شوهرت نمیخاد به زحمت بیافتی توروز سالگردتون. دسر و تنقلات و میز مزه بچین و کیک بپز فقط
اره کیک همش میگم از قبل درست کنم یه ذره بیات میشه، حقیقتش همه پولمم سر همین مهمونی خرج کردم تا چند روز دیگه که حقوق بگیرم پولی ندارم وگرنه از قنادی میگرفتم