2777
2789
عنوان

سوال شرعی راجب نماز

124 بازدید | 17 پست

متاسفانه نماز ظهر و عصر من امروز قضا شد خب از غروب گذش 

بین غروب و اذاان مغرب یه بیست دقیقه فاصله است 

آیا میتونم قضای این نماز رو تو این فاصله بخوانم 0؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حقیقت من باشم دیگه نمیخونم چون اینجور نمازی بهم نمیچسبه

قضا رو باید بجا آورد بالاخره دیگه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
2805
حقیقت من باشم دیگه نمیخونم چون اینجور نمازی بهم نمیچسبه

خواب موندم

اره میشه فک کنم

یبار یه طلبه آمده بود مدرسه گفت هیچ نمازی نمیشه تو اون بین خوند ( شاید من اشتباه متوجه شدم یا اون خوب نگف

بله عزیزم، بخون برای ماهم دعا کن

ممنونم از همگی 

#پویش‌ختم‌همگانی‌حدیث‌کساء

🔰توسل همگانی به ساحت مقدس حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) برای تعجیل فرج با قرائت حدیث شریف کساء

🔅 از فاطمیه اول تا سالروز ولادت حضرت زهرا (سلام الله علیها)

📆زمان شروع: جمعه 25 آبان (فردا)

📆زمان پایان:  یک شنبه 2 دی

#امام_زمان

#نشر_حداکثری

#حدیث_کساء

#دهه_فاطمیه

الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِ‌لوَلــیِّڪَ‌اَلْفــَرَجْ‌بحق‌ حضࢪٺ‌زینب‌ڪبرۍ‌سلام‌الله‌علیها‌🤲🏻

یبار یه طلبه آمده بود مدرسه گفت هیچ نمازی نمیشه تو اون بین خوند ( شاید من اشتباه متوجه شدم یا اون خو ...

من تا حالا نشنیدم والا خودم هر وقت دلم بخواد قضای نمازامو میخونم فکر نمی‌کردم برا این مورد قوانین خاصی باشه

من تا حالا نشنیدم والا خودم هر وقت دلم بخواد قضای نمازامو میخونم فکر نمی‌کردم برا این مورد قوانین خا ...

منم شک دارم

2809