2777
2789

من ی جا کار میکنم همممممه سن کم هستن اکثرا ۱۹ و ۲۰ دیگ نهایت ۲۴ و ۲۵ البته بجز مدیرا ک همشون دهه ۵۰ و ۶۰ هستن نیروها هممممه سن کم هستن هیشکی هم سن واقعی منو نمیدونه چون کمتر میخورم خیلی ؛ البته خودشون حدس زدن ؛ ولی تاریخ تولد تو کارت بهداشت میخوره ، و باید تحویل بدم و همه میبینن منم پیش زمینه سازی کردم گفتم ۷۴ ام تو شناسنامه ۷۱ ای ام ک حداقل ۳ سال کم کنم از سنم حالا ک کارت رو تحویل میدم ممکنه باز با تعجب بگن اوووووو ۷۱ ای ؟؟؟؟؟؟؟ من چی بگم ؟ همون پیش زمینه سازی رو بگم ؟ ک ۷۴ ام تو شناسنامه ۷۱ یا کلا قبل صدور کارت استعفا بدم تا زوده برم کار دیگ ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

درکت میکنم واسه منم مهمه.

آقا من میخوام ترک کنم🤦 بیکار میشم سرم تو گوشیه. اگر منو دیدید اینجا دارم تاپیک گردی میکنم دعوام کنید. مگر اینکه خودم تاپیک زده باشم و سوال داشته باشم.

وای دغدغه رو حالا سه سال اینور انور چیو عوض میکنه چقدر حالا سن مهمه

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
2809