2777
2789

اول از همه بگم ، خودمم جزو کسایی بودم که فک میکردم فن بیانم خوب نیست یا اینکه نمیتونم اونطور که باید توی اجتماع حضور پیدا کنمو حرف بزنم.

اول از همه رفتم سراغِ اینکه ببینم آیا واقعااا فن بیان خوبی ندارم یا اینکه صرفا یه تلقینه به خاطرِ ارتباطِ کمی که با محیط بیرون دارم.

رفتم خوندمو شنیدم ، دیدم بلههه. همشششش تلقین بود. هیچ انسانی وجود نداره که نتونه "خوب"  حرف بزنه ، نتونه "خوب" جمله بندی کنه! ما فقط نیاز به تمرین داریم. همین.. فقط و فقط باید توی شرایط خودتو قرار بدی تا ترست (یا بهتره بگم تلقینت) تموم بشه.

خبببب

حالا بریم سراغِ دلایلی که اگه توی وجودت هست نشون دهنده اینه که فن بیانت نیازمندِ تقویته برای اینکه بیانِ خوبی داشته باشی توی جمع:

1🔖: اگر ترس از صحبت کردن داریم و موقع حرف زدن اضطراب داریم فن بیان خوبی نداریم!

2🔖: اگر موقع صحبت کردن حرفمون رو فراموش میکنیم فن بیان خوبی نداریم!

3🔖: اگر دایره لغات ضعیف و کمی داریم یعنی فن بیان خوبی نداریم!

4🔖:  اگر نمیتونیم طرف مقابلمون رو به صورت کلامی متقاعد کنیم یعنی فن بیان خوبی نداریم!

5🔖: وقتی موقع صحبت کردن ترس از قضاوت شدن داریم و اعتماد به نفسمون کمه یعنی فن بیان خوبی نداریم!

6🔖: اگه توی خونه و اتاق مون به راحتی جمله بندی میکنیم و بدون اینکه نفس مون بگیره حرف میزنیم ، اما تا به جمع میرسیم دیگه خبری از اون نیست ، فنِ بیانِ خوبی نداریم.

حالا راهِ حلش چیه؟

من خودم شخصا پادکست های بهامین دادرس رو بشددددددددتتتتتتت پیشنهاد میکنم. ینی اگه رفتینو اون پادکستا رو گوش کردین و راه حلاشو اجرا ، فن بیان تون خوب نشد فحش آزاد👀🌝.

توی تلگرام سرچ کنید "بهامین دادرس" کانال اصلی شون بالا میاد و میتونید از پادکستا استفاده کنید به صورت "کاملا رایگان".

سوالی دارید در خدمتم📝🕊🌝؟

پدرم کوروش ؛ و مولایم علیست♥️!

بسی زیبا بود✅️

ایموجی ها باعث شد جذب تاپیک بشم🙏🏻😃

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804